Mennyit lehet reálisan alkudni egy ingatlan árából? Konkrét, saját példák előnyben
A meghirdetett ár és a piacon végül adásvételezett árak eltérnek egymástól. Néha lehet hallani, hogy egyeseknek sikerült igen sokat alkudni egy egy ingatlanból, míg vannak akik egy fillért sem engednek, inkább el sem adják.
Mik a realitások?
Nyilván ez sokmindentől függ (ingatlan értéke, állapota, helye, eladás mennyire sürgős, tehermentes-e a ház, stb stb..) de konkrét példákkal talán jobban rá lehetne látni a realitásra.
Saját példa: Kádár kockát árultak 38 millióért, megegyeztünk 35-ben, mert kp-s vevő voltam.
Másik példa: Zártkertet vettem volna, egy forintot nem engedett a tulaj, kp-s vevő voltam. Megegyeztünk majd kitalálta hogy 500 000 ft-ot rá akar tenni a telekárra, mert szerinte annyit ér nekem meg biztosan telik rá. Rácsaptam a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!