Ha a fizetésem fele elmenne lakáshitel törlesztésre akkor a másik feléből megtudnak élni,félre tudnák rakni pénzt?
Figyelt kérdés
Most szüleimmel élek ezért nem tudom hogy mennyire jönnék ki anyagilag.szept. 19. 18:22
1/7 anonim válasza:
Attól függ mennyi a hitel és mekkora a fizetésed.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyi a fizetésed. Ha havi 200 ezret keresel, akkor igen szüken lennél, ha havi 1 milliót, akkor kényelmesen megélsz
4/7 anonim válasza:
Ahogy írták már. Az én fizetésemből ez lehetetlen lenne. A párom fizetéséből akkor is meg lehetne oldani ha csak a felét keresné, mint most.
6/7 anonim válasza:
Ha van 200ezer fizetésed, 100 a hitel, 100 marad megélésre. Édeskevés
Ha van 1.000.000Fizetésed, 500 a hitel, 500 marad egyébre. Vígan megélsz.
Szerinted mi honnan a búbánatból tudnánk, hogy mennyit kapsz, mennyi lenne a hiteled, milyen színvonalon szeretnél élni?
7/7 anonim válasza:
Fizetésedtől függ, de szerintem elég jól meg van határozva, hogy 600ezer forint alatt maximum 50 %, mert alatta nehezen fog megélni, ha a fele törlesztőre megy, még ha nagy igényeid nincsenek is. Szerintem félretenni se fogsz tudni vagy minimálisan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!