Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lehet venni ennél jobb ingatla...

Lehet venni ennél jobb ingatlant 14 millióból?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy ti mihez kezdenétek a helyemben, ha legfeljebb 14 millióból kellene ingatlant vennetek. Nem befektetésként, hanem saját lakhatási célra, egyedülálló felnőttként. A szokatlan, speciális ötletekre is kíváncsi vagyok, pl. ha valaki ebből a pénzből inkább külföldre költözne, vagy lakóhajót venne stb. De leginkább a hétköznapi észjárás érdekel, pl. hogy melyik hazai települést, milyen típusú ingatlant választanátok a helyemben. Mindenképp saját tulajdon a cél. És még hitelből se duzzasztható tovább ez a 14 milliós fix keret. Tudnátok jobbat mondani ennél a dunaújvárosi lakásnál? Vagy milyen szempontok alapján döntenétek?

[link]

ma 04:17
A kérdező szavazást indított:
Próbálj 14-nél többet szerezni, különben kb. ez a szint máshol is.
Lehet ennél jobbat találni 14 millióból is.
 1/4 mindentudó99 ***** válasza:
Szerintem nagyon jó választás. Ott még nem szálltak el az árak. A vasmű tragikus helyzete is hozzájárul ehhez de van más elérhető munkahely is a környéken elég sok. Én itt élek a környéken vásárolni sokat járok oda. Én csak bátorítani tudlak a döntésedben. Teljesen jó választás. Igaz kicsit csi lakás de ha neked elég akkor jó. És hitelmentesen lesz lesz lakásod ami nagy szó manapság.
ma 04:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi! A hitelmentesség nekem is fontos szempont. Hogy kicsi a lakás, az nem gond. Jól elférek ekkorában.

A vasmű nehéz helyzetbe került dolgozóit sajnálom, remélem hamar találnak új munkahelyet. Dunaújváros környékén van sok lehetőség, igazad van szerencsére.

Tudod mi aggaszt inkább engem? Hogy ez a lakás a Kertváros nevű városrészben van... Néha úgy érzem, hogy településeken belül is akkora a különbség, mint Tihany és Ózd között. Ezért gondolkodtam azon, hogy talán jobban járnék egy rosszabb város jobb városrészével, mint egy alapvetően vonzó Dunaújváros rosszabb hírű Kertvárosával. Erről mit gondolsz? Ezért a pénzért máshol se találok jobbat?

ma 05:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Hol, mit akarsz dolgozni? Bármit, ami akad ezért nagyobb várost keresel? Ingázást vállalsz? Vagy netán home officeból tök mindegy és lakhatnál egy erdei kisházban is? Rokonokhoz, barátokhoz semmi nem köt?
ma 06:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem valami C telep?

Ahol sose lesz nyugalmad , ezért eladó.

ma 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!