Lehet venni ennél jobb ingatlant 14 millióból?
Kíváncsi vagyok, hogy ti mihez kezdenétek a helyemben, ha legfeljebb 14 millióból kellene ingatlant vennetek. Nem befektetésként, hanem saját lakhatási célra, egyedülálló felnőttként. A szokatlan, speciális ötletekre is kíváncsi vagyok, pl. ha valaki ebből a pénzből inkább külföldre költözne, vagy lakóhajót venne stb. De leginkább a hétköznapi észjárás érdekel, pl. hogy melyik hazai települést, milyen típusú ingatlant választanátok a helyemben. Mindenképp saját tulajdon a cél. És még hitelből se duzzasztható tovább ez a 14 milliós fix keret. Tudnátok jobbat mondani ennél a dunaújvárosi lakásnál? Vagy milyen szempontok alapján döntenétek?
Köszi! A hitelmentesség nekem is fontos szempont. Hogy kicsi a lakás, az nem gond. Jól elférek ekkorában.
A vasmű nehéz helyzetbe került dolgozóit sajnálom, remélem hamar találnak új munkahelyet. Dunaújváros környékén van sok lehetőség, igazad van szerencsére.
Tudod mi aggaszt inkább engem? Hogy ez a lakás a Kertváros nevű városrészben van... Néha úgy érzem, hogy településeken belül is akkora a különbség, mint Tihany és Ózd között. Ezért gondolkodtam azon, hogy talán jobban járnék egy rosszabb város jobb városrészével, mint egy alapvetően vonzó Dunaújváros rosszabb hírű Kertvárosával. Erről mit gondolsz? Ezért a pénzért máshol se találok jobbat?
Ez nem valami C telep?
Ahol sose lesz nyugalmad , ezért eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!