Tetszeni tetszik (tudom, hogy nem egy nagy szám lakás, de nem vet fel a pénz), csak mintha valamit elhallgatnának a hirdetésből, amit laikusként nem veszek észre. :)
Szerintem az eladó akar kapni min. tisztán 20-at, jutalékkal ez lehet 23-24 is akár. Jobb lenne megtalálni a tulajt.
szept. 14. 15:44
12/20 anonim válasza:
A fotón látszik hogy pl. a szoba fal vizesedik alul. Nem megoldhatatlan, csak ezt felújítás előtt kellett volna vízszigetelni. Vagyis az egész padlót kb. fel kell törni, újra kell csinálni az egész rétegrendet. Őrült volt az, aki vizszigetelés nélkül lerakta az új padlót. Ez nem felújítás, hanem kókányolás. A 6.képen látszik, hogy a vakolatot alul lebontották, régi járda van. De falból kilógó bitumenes lemeznek/kátránypapírnak vagy bepréselt acéllemeznek nyoma sincs. Ez az ingatlan így max. 10milliót ér.
szept. 14. 16:04
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Akkor ez a project is kuka. Mindenki a vendégem egy 🍺-re 🍷-ra vagy ☕-ra. 😉
szept. 14. 18:34
14/20 anonim válasza:
Köszi!:)
szept. 14. 18:39
15/20 anonim válasza:
Alulról jéghideg, a víz könnyen befolyik, és szerintem ez vizesedik is. Ez nem lakás, hanem valami pince. Egyáltalán van lakás minősìtèse? Erre a lakásra télen az ember gatyája is ramegy.
szept. 14. 21:42
16/20 A kérdező kommentje:
Egyébként most tették fel egy másik változatban, több képpel ugyanezt az ingatlant, csak még több pénzért. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!