Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Új ingatlan vásárlásàn törjük...

Új ingatlan vásárlásàn törjük a fejünket, és a kiszemelt város Csorna... Milyen a város? A kiscsornai rész mennyire élhető? Első blikkre nem tűnik rossz ötletnek oda költözni, ezért várnék véleményeket

Figyelt kérdés

#város #ingatlan #Csorna #kiscsorna #Győr moson
szept. 5. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Nyugodt falusias/Kertvárosi lakóövezet Kiscsorna, a 70-és években épült nagy családi házakkal. Csornát már minden főút elkerüli, nyugodt hely lehet, gondolom, de nem vagyok Csornai.
szept. 5. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

"s a kiszemelt város Csorna... Milyen a város?"

Mitol lett kiszemelt varos..?

szept. 5. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Én messziről kerülném Csorna-Kapuvár tengelyt. Gyms megye legkevésbé fejlett része sztem. Csornan meg sztem kifejezetten gyenge a helyi ipar, kevés nem csak a jól fizető cég hanem olyan aki egyáltalán munkát adhatna. Megyében lakok , sztem reálisan látom. Sopron vagy Győr 20 kmres körzetében nézegetnek, esetleg Móvár. Kapuvar-csorna közötti részt elfelejteném.
szept. 6. 06:19
 4/13 A kérdező kommentje:

Kedves Anonim! Nekem és páromnak egy köztes település a munkahelyeink között és itt tudunk is venni egy kertes házat, ha minden jól megy.

Nyugodtabb, csendesebb helyre vàgyunk és ez annak tűnik.

szept. 6. 07:39
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
És ami lemaradt, hogy nem tudom , hogy ezen városok között a kozbiztonsag mondható-e jónak. Mindegy én csornát több szempontból is elkerulnem , de ha nektek jó akkor oké. Engem nem kell meggyőzni :D csak kérdeztél véleményt így írtam
szept. 6. 16:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Győrben lakom , előtte évekig Mosonmagyaróváron, de soha semmi különlegeset, problémát nem hallottam Csornáról. A vármegye összes kisvárosa teljesen normális.
szept. 6. 18:49
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
6: Győr és környéke azert elitebb hely maradjunk annyiban.
szept. 7. 08:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Győr elitebb-e az szubjektív, mert itt élünk 10 éve,de nem érzem elitnek, bár szeretem a várost, de már nagyon sokféle ember él és fordul meg itt... Sok a hajléktalan, és a lecsúszott drogos, részeges alak, a közbiztonságot se nevezném túl jónak Győrben. Azon kívül hogy felkapott város a munkahelyek miatt, amiből tényleg sok van, és szinte bármit megvehetsz itt, és minden elérhető, nem mondanám se biztonságosnak, se különlegesnek. Árpád úton lakunk most(ez zsúfolt) de a Török Istvánon is van lakásunk, ez még jobb környéknek mondható.
szept. 9. 21:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Szóval nagyjából ràlàtunk a győri viszonyokra, Csornàn jobbnak tűnik a közbiztonság, nem egy Kapuvár vagy Móvàr, vagy Győr bár kisebb is... De azért köszönöm az eddigi válaszokat!
szept. 9. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyebkent a gyor melletti falukban kisebb városokban nem gondolkoztok?
szept. 10. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!