Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csak én érzem magam rosszul...

Csak én érzem magam rosszul ha belegondolok hogy fél életembe csak azért dolgozok hogy legyen egy saját házam?

Figyelt kérdés
Nézegetem az árakat és még a régi de jó állapotú házak is ilyen 10 millió körül mozognak! Ilyenkor amikor belegondolok egy kicsit depis leszek
szept. 9. 21:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
Hidd el , szerintem mindenki így van ezzel akinek nem nyomják a seggük alá a házat , autóval mindennel együtt..Jelenleg kisbabát várok sajnos mi is rá kényszerültunk a babaváró hitelre és hasonlókra , de remélem neked sikerül hitel nélkül lakást venned .🙂
szept. 9. 21:38
 2/24 A kérdező kommentje:
1.-es én nem szeretem a lakást mindenképp házat szeretnék majd!
szept. 9. 21:40
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Persze , ezt értem lakásra is vagy házra .. teljesen mindegy mire .. egy lakás is ami normális ott kezdődik hogy 20 millió felett… Értsd jól 😊
szept. 9. 21:42
 4/24 anonim ***** válasza:
33%
De mi sem veszünk lakást , mi is mindenképp házat szeretnénk a gyermekeinknek😊
szept. 9. 21:43
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

Mi másért akarsz dolgozni?

Egy igen ostoba hozzáállás, hogy "a fél életemben azért dolgozom, hogy...".

Azért dolgozol mert nem vagy annyira gazdag, hogy munka nélkül is legyen elég ételed, legyen hol laknod stb. stb. Ha lenne rá pénzed akkor nem kellene dolgozni.

Azért dolgozol mert a munkáddal tudod magad ellátni, a munkád és a jövedelmed teszik lehetővé, hogy életben maradj és az életedben más is legyen ne csak a munka azért, hogy túléld a napot.

Az ember a természetben épp olyan volt, mint más állatok - amit akkor talált az akkor megette, ha épp volt a közelében egy odu vagy barlang, akkor nem ázott el stb. Ma már szerencsére scak heti 5 napon, napi 8 órát kell dolgoznod és cserében van mindened ami a túléléshez kell és ezen felül minőségi életed lehet. Nem csak 1-szer tudsz enni, mint a világban olyan nagyon sokan, hanem amikor akarsz, nem csak egy bodegában alhatsz a csupasz földön, hanem ott ülsz a számítógéped előtt vagy nyomkodod a telefonodat és a ráérő idődben ide irogathatsz. Mert van ráérő időd, van telefonod, van számítógéped.

Nem kell a fél életedben azért dolgoznod, hogy legyen házad. Nem kell, hogy legyen házad. Még csak laknod sem kell házban, alhatsz az utcán, erdőben. A te döntésed, hoyg neked ez nem jó, többet, jobbat akarsz. A saját ház is a te döntésed - ha nem akarod megtenni érte amit szükséges, akkor nem teszed és nem lesz házad, ennyi.

Várhatsz arra, hogy nyersz a lottón.

szept. 9. 21:43
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz, hogy nálatok 10 milla egy normális, lakható állapotú ház? Nálunk jó ha egy építési telek kerül ennyibe, a várostól fél órányira.
szept. 9. 22:31
 7/24 anonim ***** válasza:
28%
6-os… mifelénk is ennyibe kerülnek kb…. Halottal esetleg vidékről??
szept. 9. 22:42
 8/24 anonim ***** válasza:
57%
#7 Hiàba veszel 10 millióért házat, ami valószínűleg olyan is, vagy azért olyan olcsó, mert alig van munkalehetőség, üzletek a közelben, aztán az ingázassal pár év alatt kifizeted azt a különbseget, amennyivel többért vehettél volna jobb helyen házat. Na pont ezért nem mennék falura,mert egy szögért is kocsiba kell ülni.
szept. 9. 23:13
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
Én nézegettem, pl Ózdon is már legalább 15-20 millió egy normál/jó állapotú ház.
szept. 9. 23:18
 10/24 anonim ***** válasza:
67%

Mindenki ott vesz házat ahol akar ,ha én 10 millió forintért vásárolok házat a szülő falumban , akkor én annyiért vásárolok …és nem ülök egy szögért kocsiba, csak ha több szög kell 😊

szept. 9. 23:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!