Harminc éves korodra lett saját lakásod (hitellel)?
8#!
Ha itthon nem megy, akkor ki kell menni külföldre! 2-en max 2 év alatt össze mosogatjátok az önerőt egy saját lakásra... (ha spóroltok ezen időszakban) 4-5 év mosogatással kp-ra vesztek egy lakást (nem BP-n).
nekem szüleim vettek egy lakást 10 éve, amikor még jóval olcsóbbak voltak. Én huszonéves voltam, ugyan dolgoztam de sose spóroltam mindig elköltöttem. Zavar-e hogy alám raktak egy lakást? Nem. Külső szemlélő lát ebből valamit is? Nem. Akkor ki a fszt érdekel hogy önerőből vagy nem? Nem értem mit kell itt döngetni a mellüket egyeseknek hogy hitel meg segítség nélkül :D
Mondjuk mostanra már tudok úgy keresni hogy kb 1,5-2 év munkával megkeresném a mostani árát is egy lakásnak, de így legalább megint elkölthetem "játékokra" :D (motor, autó, ruhák stb...).
Ja, fenntartani én tartom fenn, az már kicsit tényleg vicces lenne ha a számlákat se én fizetném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!