Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Harminc éves korodra lett...

Harminc éves korodra lett saját lakásod (hitellel)?

Figyelt kérdés
Akár egyedül, akár a pároddal/házastársaddal felesben.

szept. 4. 14:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8#!

Ha itthon nem megy, akkor ki kell menni külföldre! 2-en max 2 év alatt össze mosogatjátok az önerőt egy saját lakásra... (ha spóroltok ezen időszakban) 4-5 év mosogatással kp-ra vesztek egy lakást (nem BP-n).

szept. 11. 07:26
 12/13 anonim ***** válasza:
8! Ezzel nem is lenne baj, csak bérlakás programokat kellene indítani mint nyugaton. Ott az emberek zöme jól elvan így, mi jobban szeretünk tulajdonolni. De ez is ide ér talán.
szept. 11. 22:44
 13/13 anonim válasza:

nekem szüleim vettek egy lakást 10 éve, amikor még jóval olcsóbbak voltak. Én huszonéves voltam, ugyan dolgoztam de sose spóroltam mindig elköltöttem. Zavar-e hogy alám raktak egy lakást? Nem. Külső szemlélő lát ebből valamit is? Nem. Akkor ki a fszt érdekel hogy önerőből vagy nem? Nem értem mit kell itt döngetni a mellüket egyeseknek hogy hitel meg segítség nélkül :D

Mondjuk mostanra már tudok úgy keresni hogy kb 1,5-2 év munkával megkeresném a mostani árát is egy lakásnak, de így legalább megint elkölthetem "játékokra" :D (motor, autó, ruhák stb...).

Ja, fenntartani én tartom fenn, az már kicsit tényleg vicces lenne ha a számlákat se én fizetném :D

okt. 21. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!