Hány évig gyűjtöttetek lakásra/házra?
Figyelt kérdés
Hitellel vagy hitel nélkül? Hol és mennyiért tudtatok venni végül? Előre is köszi!szept. 3. 19:14
11/15 anonim válasza:
5 év gyűjtögetés után minimum hitellel vettem lakást, aztán amikor párom lett, neki is volt már lakása, azt eladtuk és hitellel mentünk családi házba, igy most egy lakás és egy házunk van.
12/15 Senior Séf válasza:
8 évig gyűjtöttünk, ami egy garzonra volt elég. Innét nagyobba költöztünk, aztán annak az árából házat építettem. De ez még az átkosban történt, ma már nem tudnám megcsinálni.
13/15 anonim válasza:
#12: Mi sem... a válaszolok nagy része 5 évet írt, gondolom senki se most vette a lakást / házat, hanem amikor nyugodtabb volt pár éve a gazdasági környezet. Mi is akkor vettük, akkor spórolósan élve elég jól össze lehetett gyűjteni a kezdőt egy kisebb lakásra. Amekkora pénzromlás volt itt pár év alatt, ezt a fizetésünk (magamról beszélek és környezetemről) egyáltalán nem követte le, közben a lakás/házárak iszonyatosan elszálltak és nincs vége. 30-35 m2-es újépítésű garzonokat 65 millió körül hirdetnek a velünk szomszédos építkezésen és ehhez a használt lakások árai is igazodnak...
14/15 anonim válasza:
2021ben vettünk lakást Debrecen egy kedvelt részén.
3 évig spóroltunk rá ketten. Addig társbérletben laktunk másokkal, otthon főztünk, nem nyaraltunk messze.
Ha most előről kellene kezdenünk, szerintem kb 5 év kellene rá.
Hitellel vettük! Kb 30% önerővel.
15/15 anonim válasza:
0 évig.Mikor el akartunk költözni a párommal annó szóltunk papámnak aztán vett nekünk házat.(bp 16.ker,velük is itt éltünk előtte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!