5 évig gyüjtöttem, utána hitelre vettem egy lakást, késöbb eladtam és vettem egy házat.
szept. 3. 19:35
2/15 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Mire eljutok oda, hogy meglegyen akár az önerő egy hitelhez addigra mindig van egy ugrás és kitörölhetem vele a seggem.
szept. 3. 20:12
3/15 anonim válasza:
5 évig, de kellett még hozzá mindkettőnk családjának a segítsége is.
szept. 3. 20:38
4/15 anonim válasza:
Nem kimondottan házra gyűjtöttem, de mindig gyűjtöttem,majd mikor házat kellett venni, fogtam a pénzem 30%át és bedobtam önerőnek feleségem önereje mellé. 20 év hitel, de mellette ugyan úvy gyűjtöm a pénzt mibt mindig is.
szept. 3. 21:09
5/15 anonim válasza:
8évig gyűjtöttem. Hitel nélkül, kis faluban felújítandó házat.
szept. 3. 21:55
6/15 anonim válasza:
8 évig gyűjtöttem az önerőt, végül tavaly sikerült venni egyet hitel segítségével.
szept. 3. 22:13
7/15 anonim válasza:
Négy évig gyűjtöttem de szerintem hiába.
Aztán kimentem Németországba két szezonra és némi kölcsönnel meg is vettem a lakást.
szept. 4. 08:19
8/15 anonim válasza:
Gyakorlatilag 10 éve folymatosan, ha úgy nézzük. Egyébként a lakásunk önerejét 3 év alatt raktuk össze, a lakásunkban laktunk 5 évig, fizettük a hiteltörlesztőket, plusz gyűjtögettünk családi házra. 2 éve költöztünk a házunkba, fizetjük a hitelt, plusz gyűjtögetünk végtörlesztésre és egy befektetési célú lakásra a gyerekeinknek. Ha ez meg lesz, akkor meg annak a végtörlesztésére és mégegy lakásra fogunk gyűjtögetni, ami meg a nyugdíj célú "megtakarításunk" is lesz egyben.
Szóval ilyen formán egész életünkben lakásra, házra fogunk gyűjteni, de nyilván az elsőt a "legnehezebb" összehozni.
szept. 4. 08:37
9/15 anonim válasza:
22 évesen végeztem a főiskolával, 7 évig otthon laktam, spórolgattam, ez után vettem hitelre az első lakásom.
szept. 4. 14:45
10/15 anonim válasza:
20 évig építettem egy vállalkozást. Utána 2-3 évig csak a házra csináltam a pénzt. Így jött össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!