Mennyire rizikós etnikumtól házat vásárolni?
Kinéztem egy házat, szuper helyen van, felújított. Volt egy halvány sejtésem, hogy milyen etnikumhoz tartozhat az eladó (csak az ingatlanossal találkoztam, a tulajjal nem), de bebizonyosodott, hogy jól gondoltam.
Van egy-két enyhén gyanús dolog a felújításnál, ezért visszamennék szakemberrel együtt, de röntgenszeme neki sem lesz.
Hallani lehetett régebben történetet a lókupecekről, hogy mit össze nem svindliztek a lovak eladásával, hogyan próbálták a lovakat fiatalabbnak, kelendőbbnek beállítani. Gyanítsak ilyet az ingatlannál is?
Legfőképp a tapasztalat érdekelne, hogy ha valaki vett házat ilyen helyről.
nagyon
Sunyi népség, garantáltan átvernek és ha érvényesíteni akarod a jogaidat, akkor felkészülhetsz egy alapos átkozódásra vagy verésre.
Hát, anyósomék utcájában pont néhány ilyen családnak volt a legjobb háza. Persze ugyanígy a legrosszabbak is.
A háztól és a benne lakóktól függ. Akihez anyósom néhányszor átment, annak a házában minden minőségire volt elkészítve és mindig a legújabb dolgokkal volt berendezve.
5: Mit sumákoltál és mi értelme volt?
5 év garanciával tartozol.
7 egy ősöreg vályogházat kipofoztam, eltakartam, lefedtem, mindent sajátkezűleg ahogy éppen sikerült, 5millióért vettem, 23ért adtam el mint felújított... ráköltöttem talán 4et...
Az 5év meg letelt, ebből lett műhelyem a szakmámhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!