Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire rizikós etnikumtól...

Mennyire rizikós etnikumtól házat vásárolni?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy házat, szuper helyen van, felújított. Volt egy halvány sejtésem, hogy milyen etnikumhoz tartozhat az eladó (csak az ingatlanossal találkoztam, a tulajjal nem), de bebizonyosodott, hogy jól gondoltam.

Van egy-két enyhén gyanús dolog a felújításnál, ezért visszamennék szakemberrel együtt, de röntgenszeme neki sem lesz.

Hallani lehetett régebben történetet a lókupecekről, hogy mit össze nem svindliztek a lovak eladásával, hogyan próbálták a lovakat fiatalabbnak, kelendőbbnek beállítani. Gyanítsak ilyet az ingatlannál is?

Legfőképp a tapasztalat érdekelne, hogy ha valaki vett házat ilyen helyről.

szept. 2. 19:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

nagyon

Sunyi népség, garantáltan átvernek és ha érvényesíteni akarod a jogaidat, akkor felkészülhetsz egy alapos átkozódásra vagy verésre.

szept. 2. 20:07
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy hogy cigó az eladó vagy sem. Ami a baj, hogy felújított= látszólag eltüntették a problémás részeket. Vissza ne menj.
szept. 2. 20:09
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha lakják nem venném meg, ha üres akkor talán.
szept. 2. 20:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szomszéd utcában zajlott egy ilyen felújítás. Kádár kocka de vályogból!, plusz valami megkezdett hozzáépítés téglából. Leszedte a tetőt, a vályog fal egész télen ott ázott, aztán felrakták az új tetőt, új ablakok, hőszigetelés, látszatra minden szuper, úgy néz ki, mint egy új ház.
szept. 2. 20:28
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
A magyar ugyan úgy sunyozik ha felújított házakkal kereskedik, én egyáltalán nem vagyok cigány, de még én is sumákoltam mikor eladtam a felújított házamat.
szept. 2. 20:39
 6/17 anonim ***** válasza:
56%

Hát, anyósomék utcájában pont néhány ilyen családnak volt a legjobb háza. Persze ugyanígy a legrosszabbak is.

A háztól és a benne lakóktól függ. Akihez anyósom néhányszor átment, annak a házában minden minőségire volt elkészítve és mindig a legújabb dolgokkal volt berendezve.

szept. 2. 21:53
 7/17 anonim ***** válasza:
44%

5: Mit sumákoltál és mi értelme volt?

5 év garanciával tartozol.

szept. 3. 01:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen kifestés gyanúja kelthet okot. Tulajdonostól függetlenül
szept. 3. 05:43
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

7 egy ősöreg vályogházat kipofoztam, eltakartam, lefedtem, mindent sajátkezűleg ahogy éppen sikerült, 5millióért vettem, 23ért adtam el mint felújított... ráköltöttem talán 4et...

Az 5év meg letelt, ebből lett műhelyem a szakmámhoz.

szept. 3. 06:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#7: És azt hogy érvényesíted egy ilyen embertípusal szemben?
szept. 3. 08:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!