Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Panel, tégla vagy újépítésű?...

Panel, tégla vagy újépítésű? Többi lent..

Figyelt kérdés
Kezdek elveszni, nem tudom melyik lenne ideális hosszútávon, majd később ha eladnám mégis. Egyelőre befektetésként venném. Kinéztem egy újépítésűt (Örshöz közel) kicsi 1 szobás illetve a panelokat nézem amik felújított állapotúak, kicsi, de 1,5 szobás, pl. Újpest, vagy Újpalota (szigetelt)téglából konkrétan nincs semmi ami árban megfelel és nem kell rákölteni. Nem tudom melyik az a lakás típus, milyen helyen lévő, (környék) amit könnyen el tudok adni később, ha úgy adódik..? Most a kicsi panel is nagyon kelendő, sok az érdeklődő. Köszönöm, aki próbál egy kicsit tisztán látni.
tegnap 10:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy voltam vele amikor vásárlás előtt voltam.

Legyen jó környéken A lakás,a belső elosztása legyen megfelő a számomra ( abban nem akartam kompromisszumot kötni)

Wc fürdő legyen külön, erkély előny ha van,de a hiánya nem kizáró ok.

Azon belül olyan lakást kerestem ami teljes felújítást igényel,mert úgy legalább a saját ízlésemre tudtam alakítani.

És mindenképpen téglát kerestem, régebbi téglalakást.

A mai újépítésűekben egyáltalán nem bízok,látjuk kik építik és milyen anyagokból.

Panellakást pedig,ha jó árban van befektetésnek akarok a közeljövőben venni.

tegnap 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Ha befektetésnek szánod: Legyen olyan környéken, ami közlekedés szempontjából ideális, pl. az Örs az, vagy Újpest metróállomásai körül. Palotát felejtsd el, nem jó a közlekedés, ótvar a környék. Ugyan úgy fontos, hogy szolgáltatások is legyenek elérhető közelségben. Az új építésű talán kelendőbb, mint a felújított panel, de akkora különbséget azért nem látok, esetleg az újnál a közvetlen környezet esztétikusabb. De mivel neked annyi a ráfordítható pénzed, hogy csak 1 szobás lehet az új, így jobb, ha inkább a 1,5 szobás panelt választod. Ha van a panelhoz erkély, az szuper lenne.
tegnap 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
2015 után épültet soha! Panelt igényes ember nem vesz. Csak 2015 előtt épült téglát vegyél!
tegnap 12:20
 4/10 A kérdező kommentje:
De nincs tégla! Kicsik vannak, és rájuk kell költeni, ráadasul nem akarok lskásfelújítast.
tegnap 12:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi bajod a panellal? Bassus sorban állnak a garzonokert:))
tegnap 12:30
 6/10 A kérdező kommentje:
2-es Palota jó a közlekedes, most adtam el egy panelt, felújitandót. De kiadasra nem tudom milyen lenne, es amikor lehiggadnak a kedelyek es nem licitalnak a panelekért, akkor nem tudom mennyire fogjak keresni..
tegnap 12:32
 7/10 A kérdező kommentje:
2- es erkelyesek a panelek, 1,5 szoba es nm-re ugyanakkorak mint a full újépítesű, de van meg egy fél szoba bennük.
tegnap 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre ami jó helyen van, van bolt és tömegközlekedés az harmadlagos miből van.

Második helyen az áll, hogy ha valaki egyedül vagy párrar lakik akkor is jobb a másfél szoba. Egy nappali és egy háló, hogy ha vendégek jönnek vagy valaki el akar vonulni egy kis gyugalomra legyen rá esélye.

tegnap 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: Akkor a 1,5 szobás panelt választanám!

Palotára a közlekedés azért nem a legjobb, mert nincs metró. Ahol a metró közelben van sokkal könnyebb kiadni, eladni, többet is ér.

Értem én, hogy igényes ember nem vesz panelt, de egy dolog az igény, a másik meg a pénztárca vastagsága. Aztán pedig ott van az is, hogy hiába tégla, ha szutyok a környék, a szomszédok és nem jó a közlekedés meg az ellátottság, hajadra kenheted akkor a téglát. Mi tégla társasházban laktunk, szuper helyen, iszonyat nm2 áron adtuk el, felújítva, korszerűsítve, belül nagyon pöpec volt, de mi azért jöttünk el onnan, mert 80 éves volt a ház, már mindent is cserélni kellett, tető rossz volt, a padlásra nem lehetett felmenni, tizen milliókat kellett volna költeni, nem volt pénze a háznak, stb. Szóval, nagyon odafigyelve a régi téglával!

tegnap 13:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Engem nem vonz a regi tegla, mi is abban lakunk:))
tegnap 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!