Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akik szidják a paneleket...

Akik szidják a paneleket általában felújítatlan, 10 emeletes, rossz szomszédokkal rendelkező lakásokból indulnak ki és innen szerezték a rossz tapasztalatot?

Figyelt kérdés

Nekem úgy tűnik hogy rengeteg ember szidja a panelt aki a címben említett okok miatt rossz tapasztalatot szerzett.

Közben a panelek - főleg ha fel van újítva az épület stb - a leggyorsabban kelnek el ma is.

Ha ennyien szidják őket akkor miért adhatóak ki olyan gyorsan albérletbe, veszik meg őket stb?

aug. 26. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Rossz szomszéd bárhol lehet, csak nem mindegy hogy a 10 cm-es fal túloldalán, vagy 20-30 méterrel arrébb egy másik épületben.
aug. 27. 09:44
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Hiába van a rossz szomszéd 20 méterre - de lehet közvetlen kertszomszéd is - ha berregtet, vonyít a kutya, a gyerek a medencében, akkor lökheted.
aug. 27. 09:46
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos igaz, amit 12 ír, én sokkal jobban szenvedek a kertszomszédtól mimt a panelben bármikor bármelyik szomszédtól.
aug. 27. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szokás kérdése. Éltem panelban gyerekként, semmi bajom nem volt vele azt leszámítva, hogy kicsi volt (viszont nagyon jó elrendezésű, viszonylag tágas). Aztán éltünk családi házban, azt jobban szerettem, de a szüleim a rekreációs lehetőségeket valahogy sosem látták benne, csak a munkát, így nem volt egy normál terasz sem pl., ahova ki lehetett volna kuckósan olvasni egyet, vagy ilyesmi. Más volt az anyagi prioritás. Aztán laktam koliban, majd évekig panelban megint, aztán 5 évig újépítésű téglában. Egy életre megutáltam a lakásban élést mindkettőtől. Valakinek nem való ez és kész, másnak meg a családi házas élet a kínszenvedés. Én szívesebben hallgatom a szomszéd fűnyírását, mint a reggeli turházását. Más meg pont fordítva. Ettől függetlenül tervben van, hogy befektetési céllal veszünk egy panelt, mert elismerem, hogy megvannak az előnyei attól, hogy nekem már nagyon nagyon nagy dolognak kéne történnie, hogy beköltözzek egybe. (Pedig felújított, panelprogramos, költségmegosztós, szép állapotú négy emeletesben laktam és a szomszédokkal sem volt gond azt leszámítva, hogy alattunk és mellettünk is dohányoztak állandóan. Az alattunk lévő csak az erkélyen, de pont telibe szívtuk, ha nyitva volt az ablak, ők azért hangosabb életvitelűek is voltak. Mellettünk csend volt, cserébe szerintem már a falon ivódott át a cigi füst.) A panel legnagyobb hátrányának én a kicsi/szűk tereket mondanám inkább, amit ÉN nem szerettem. Kevés az igazán jó elrendezésű, ahol nem a pici csőkonyha van, cső félszoba, mini fürdő, ahol éppen megtudsz fordulni a tengelyed körül, a budiban meg nem fér el a lábad, ha becsukod az ajtót...
aug. 27. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk "panel" néven fut minden társasház, és sokan nem akarnak társasházban élni.
aug. 27. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Minden társasházban van egy okostojás aki mindent jobban tud és semmit sem szavaz meg a lakógyűlésen, egy család 3 őrjöngő neveletlen gyerekkel, egy unatkozó mindenkibe belekötő nyugdíjas, egy kutyás aki a ház előtt szaratja a kutyáját mert még 5 métert sem hajlandó arrébb menni, egy olyan akit minden zaj zavar.

Családi háznál max 2 hülye szomszédod lehet. Jobbak az arányok.

aug. 27. 14:50
 17/18 anonim ***** válasza:
88%

"Ha ennyien szidják őket akkor miért adhatóak ki olyan gyorsan albérletbe, veszik meg őket stb?"

Mert olcsok, es varosban vannak (de jellemzoen belvarostol tavol), melohoz kozel.

aug. 27. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanék olcsónak egy 40-60 milliós lakást.
aug. 28. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!