Sorházban lakunk és a mellettünk lévő lakásba beköltözött egy új albérlő. Mindig hangosan hallgatja a zenét, ordibálnak, a kutyája folyton ugat stb. Mit tehetünk ilyenkor?
Ezt már egyszerűen nem lehet kibírni, viszont ő itt csak albérlő és azt kéne tudnom, hogy mi, mint itt élő lakók tehetünk-e ellenük valamit?
Beszélni persze már próbáltunk vele,de képtelenség,szóltunk a tulajdonosnak,hogy beszéljen vele,ez megtörtént viszont azóta sem változott semmi.
Ezt sose értettem, hogy ő csak albérlő. Neki is ugyanolyan joga van mindenhez, amihez neked.
Itt is az öreglányok ezen pattognak, hogy te csak albérlő vagy. He???
Nekem is volt hasonló bérlőm,élénk társasági élete élt,főleg éjjel.Mivel a szomszédokat jól ismerem ők is engem,a környék is híres csendességéről,felszólítottam a bérlőmet,hogy tartsa magát a szerződésben foglaltakhoz...ne zajongjanak.Aztán mikor a szomszédok egyik éjjel hívtak 2-kor,kocsiba ültem és megoldottam a problémát.
Magyarul, ott éjjel kidobtam a kis szarost,a cuccaival együtt,ezt szó szerint kell érteni.
Másnap jött az apja,hogy mi az,hogy kidobtam a gyereket éjzsaka,elmondtam ez miért történt,aztán az épp arra járó szomszéd is elmondta,erre ő is pofán vágta a gyereket.
Azóta újra nálam lakik,de már nincs probléma,a közös kert gyepét is ő vágja önkéntesen:)
Én minden esetben szerződésbe foglalom,hogy ha a lakóközösség életét zavarja,akkor azonnali felmondás a jutalom.Én nem tudom,milyen ember lehet a tulajdonos,de nem igazán érdeklik az ott lakók,ettől függetlenül azért beszélni kéne vele...aztán ha semmi jön a hivatalos út...végső esetben ukrán ügyvédek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!