Albérletben lakok, a kéményadót nekem kell fizetni? Szemétdíjat is nekem kell fizetni? . Most kiköltözöm, de erre a hónapra is kérnek mindennap 1000 Ft-ot. Jogos ez, szerintem adót sem fizetnek az albérlők után.
A rezsi az költség, az adó, tehát a kéményadó is, az adó, mely utóbbi leginkább a tulajdonhoz, és nem ahhoz kapcsolódik, hogy használom-e rendszeresen vagy nem.
A bérlő a bérleti díjban a tulajdon-használatot fizeti meg, azzal együtt a tulajdon (ingatlan) szerves részét képző kémény használatát is megfizeti + a rezsit = az általa elhasznált víz, gáz, villany árát.
Én biztosan nem fizetnék a tulajnak külön kéménydíjat, övé az ingatlan, és az övé is marad!
Szerintem meg nincs kéményadó, hanem "kéményseprő-ipari
közszolgáltatási díj" létezik, ami elméletileg egy szolgáltatás és nem adó!
Szemétdíjat is nekem kell fizetni?
Mindjárt behalok :DDDDDD
Hát ilyen helyre soha nem mennék :)))
Menjél a hajléktalan szállóra ott van ,hogy nem kell fizetned , sőt még ők adnak ételt , MEG INGYENES SZEMÉTSZÁLLÍTÁST , meleg vizet, meg talán kapsz havi 22800 ft segííííjt .
Még hogy pénzt kérnek egy szállodában is mire fel ? :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!