Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pesten tényleg nem érdekli az...

Pesten tényleg nem érdekli az embereket hogy cigányok mellé költöznek?

Figyelt kérdés
Haverom a 6. kerületbe lakik egy körfolyosós házban és a földszinten lakik egy nagy cigány család ott megy a beszélgetés a buli, jönnek mennek de így is tök jó áron el tudta adni az ingatlant.
aug. 20. 10:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
El itt köztünk nagyábol 1millió cigány, kurta nagy baj lenne, ha minddel probléma lenne, az a nagy helyzet, hogy a többséggel semmi gond nincs... de sajnos kis részükkel van akkora baj, hogy ezt örökké ki kell emelni, hogy az én szomszédom normális... pedig a többség cigány szomszédja normális...
aug. 21. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

#11: 800 ezer él "csak" és nem 1 millió, mondjuk a félcigányokat nem számoltam bele.

Nagyjával igen is baj van, csak mivel 90%-ban vidéken vannak, ezért nem látod őket.

Sose találkoztam még rendes cigánnyal.

aug. 21. 11:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kákán a csomót, akkor hivatalos adat szerint alig vannak 250ezren... mivel nem annak vallják magukat... de becslések szerint 300-2000.000között vannak, tehát nyugodtan lehet becsülni pl 1millióra legalább.

Te még sok cigánnyal akkor nem találkoztál, én meg köztük élek. Azon a vidéken ahol szerinted nem látom őket...

aug. 21. 11:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha 90% ukkal baj lenne, akkor kva nagy szarban lennék, mert az 1800fős falvunkban kb 50en vagyunk fehérek... kb 4-5 bajkeverő debilünk van, a többi ugyan úgy éli a hétköznapjait mint mi.
aug. 21. 11:30
 15/19 anonim válasza:
tényleg vannak normális cigányok. nem mindegyik olyan mint ahogy azt hallani lehet mindenhonnan!!!
aug. 21. 14:39
 16/19 anonim ***** válasza:

#13: mondjuk a legnagyobb magyar demográfusok és etnográfusok sem becslik 1 millióra a számukat, de random ember valami borsodi faluból jól megmondja a tutit 🤣😂

Sajnos sok cigánnyal találkoztam már, mindegyikkel volt valami gond. Nem tudnak emberhez méltóan viselkedni. Ordibálva beszélgetnek, kihangosítva hallgatnak zajt (cigány"zenét"), nem teszik a kezüket a szájuk elé ha köhögnek mondjuk. Ezek persze csak apróságok de vannak durvább dolgok is: pl eddig 2 társasházban laktam ahol cigány/cigányok is voltak és mindig velük volt a balhé. Buliztak éjjel 12kor, gyerekek nem jártak suliba, drogoztak is, a társasházban szemeteltek, iszonyatos bűz terjedt a lakásukból stb.

Na meg hogy jól öltözött, ízléses cigányt még eletemben nem láttam az is biztos. Értem én, hogy csórók, de turiból vagy kínaiból is lehet jól öltözni valamilyen szinten.

Most biztos sokan rasszistanak tartanak, de nincs bennem irántuk gyűlölet, egyszerűen csak a tapasztalataimat írtam le.

inkább sajnálom őket amiért ennyire szubhumánok.

aug. 21. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Dunántúlon lakom te nagyon okos...
aug. 21. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:

"#13: mondjuk a legnagyobb magyar demográfusok és etnográfusok sem becslik 1 millióra a számukat, de random ember valami borsodi faluból jól megmondja a tuti"

Nem nekem válaszoltál, de máig tisztán emlékszem, hogy kb. 20 éve általános iskolásként voltam egy cigányság témájú előadáson, ahol a kutató arról beszélt, hogy a cigányság hivatalos száma sokkal kisebb a valósnál, a legtöbb cigány nem vallja magát annak népszámláláskor. Már ő is 1 millió körüli számot emlegetett és én azóta már ezt is jóval magasabbra saccolnám.

Nem tudom, hogy vannak-e szülészeteken ismerőseid, de már 10-15 éve is az volt a trend az egyébként szinte teljesen hófehér környékeken is, hogy a minimális cigány kisebbség több gyereket szül, mint a magyar többség.

aug. 21. 22:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok olyan nagy befektető van akinek csak azért kell a lakás, hogy rövid vagy osszútávon hasznot realizáljon belőle. Ha több ingatlanjuk is van, esetleg külföldiek akkor nem annyira fogja őket érdekelni.
aug. 22. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!