Pesten tényleg nem érdekli az embereket hogy cigányok mellé költöznek?
Figyelt kérdés
Haverom a 6. kerületbe lakik egy körfolyosós házban és a földszinten lakik egy nagy cigány család ott megy a beszélgetés a buli, jönnek mennek de így is tök jó áron el tudta adni az ingatlant.aug. 20. 10:13
1/19 anonim válasza:
Szerencséje volt. Vagy mégsem volt "tök jó áron".
2/19 A kérdező kommentje:
1. Úgy tudom hogy abszolút nem adta lejjebb az árat és voltak vevők, ennyire kelendő Pest vagy mi a fene?
aug. 20. 10:45
3/19 anonim válasza:
Tényleg szerencsérhe volt mert ha meglatják őket már ugrott is az üzlet.
4/19 A kérdező kommentje:
3. Vagy lehetséges hogy egy pesti vevőnek fogalmas nincs mi az hogy cigány mellett lakni...?
aug. 20. 10:52
6/19 anonim válasza:
Cigányok mellett lakom, és semmi gondom velük… nem mindenki olyan rasszista ám mint te vagy.
7/19 anonim válasza:
Nyilván a fővárosban is van elég cigány, látatlanban még a cigány sem szereti, ha cigány költözik mellé. Azonban tényleg vannak normális cigány családok is, azokkal nincs semmi baj, én is ismerek ilyeneket, annak ellenére, hogy a többséggel sajnos nem ez a helyzet.
8/19 anonim válasza:
Nekem is nagy roma család a szomszédom, de a hangjukat nem hallani és nálunk a földről is ehetnél.
De nem az átlag.
Van egy család 2 utcával lejjebb, őket késő este hallom a teraszonunkon. Az ő szomszédjuk nem lennék.
9/19 anonim válasza:
Laktam cigány család mellett. Nem kiabáltak soha. A házukban meg akkora rend és tisztaság volt, ami nálunk soha.
10/19 anonim válasza:
Lehet épp nem voltak otthon.
Tuti nem költöznék cigányok mellé, alá vagy fölé 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!