Budapesten hova költöznétek inkább?
Attól függ...
Imádtam felnőni külvárosban. Elegem lett 20 éves korom körül. Akkoe jött a korona akkor megint jó volt. Aztán 22 évesen belvárosba költöztem albérletbe. Ebben az életszakazsban egyértelműen a belvárost preferalom. De ha majd lakást veszek pár éven belül akkor tuti külvárosban
A kertvárosban is közel van minden. A kertváros nem egy vidéki zsákfalú.
És a külvárosban sem csak kertes házak vannak.
Én egy külvárosi lakóparkban lakom, és imádom. Előtte a belvárosban laktam, egy régi bérházban - azt is szerettem, annak is megvolt a hangulata. Kertes házba nem mennék, mert nem érdekel a kert, nem akarok azzal foglalkozni ha hazamegyek. Barátom Dunaharasztiban lakik egy kertes házban - megőrül a közeli játszótérről behallatszó gyerekricsajtól. Én a belső udvaros lakásban semmilyen zajt nem hallok, tökéletes a nyugalom. Ha meg sütögetni támad kedvem, kimegyek a közeli erdőben kiépített tűzrakóhelyekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!