Ti melyik kerületbe költöznétek Budapesten?
Ami szempont: kutyám van így a belváros nagyjából kilőve. Legyen zöld rész, ne legyen annyira veszélyes, viszont ne essen ki annyira a közlekedésből sem. Tippek???
Eddig a 16. kerület tetszik legjobban, de amit néztem (ostoros út) ott nagyon rossz a közlekedés, és a hév elég messzi van gyalog.
Szerintem Rákospalotán (15.ker.) vannak jó kis kertes házak, nem is akkorák mint a 16-ban, így anyagilag könnyebben fenntarthatók. Persze a környéket meg kell nézni előtte, mert egy-két utcában sok a "brazil". Viszont a közlekedés szerintem korrekt (5-ös busz a belvárosba, meg egyéb buszok Újpest-Központba, Mexikói úthoz, stb.)
A másik Újpest, annak is van egy kertesházas része, a közlekedés ott is jó tud lenni, ha megálló közelében veszel házat (busszal 10-15 perc Újpest-Központ, onnan metró).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!