Melyik Budapest legótvarabb és melyik a legjobb része?
Figyelt kérdés
aug. 19. 23:11
1/3 anonim válasza:
A város minden pontja igénytelen, balkáni szint. Jó résszel nem találkoztam. Tényleg semmi. Pedig az elmúlt két évben gyalog jártam a várost, minden kerület mindenféle.utvájában voltam (munka,felmérések voltak)
Egyszerűen az önkori tehetetlen vagy lusta, az emberek meg suttyó szar prolik mind. Senkit sem érdekel az igényes és rendezett környezet. Külvárostól a belvárosig, rózsdombtől a népszinház utcáig. Tökmindegy, ugyanaz a balkáni igénytelenség mindenhol.
2/3 anonim válasza:
Pedig az 1-esnek igaza van, Budapest egy gusztustalan koszos város. Az utcák tele vannak sziauramokkal, hobokkal meg pörköltszagú prolikkal. Nem lehet úgy az utcára kimenni hogy valami súttyó paraszt meg ne kérdeze "tesa van cigid?"
3/3 anonim válasza:
Én a VII kerben lakom, ezt a környéket szeretem, de van akinek ez "zajos" lenne. Tradicionálisan a budai kerületeket tartják a legjobbaknak (II., XI., XII., I., illetve a XXII és III egyes részeit) és a VII egyes részeit (Hős utca stb.), Csepelt és a nagyon kinti kerületeket a legrosszabbaknak. Ja meg Újpestet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!