Budapesten egyedülálló nőként hol lehet biztonságos környéken lakást találni 35m alatt?
Figyelt kérdés
aug. 19. 22:31
2/6 anonim válasza:
Találtam néhányat, de nem tudom mik az igényeid. Csak azt írtad 35 Millió alatt legyen, egyedülálló nő vagy, és biztonságos környéken legyen. 73 db-ot találtam, de egy csomó szuterén, félszuterén van köztük. Van ami 1 hónaposnál régebbi hirdetés.
3/6 anonim válasza:
Budapest legnagyobb része szerintem elég ótvarul néz ki sajnos. Ettől függetlenül veszélyesnek csak elég kicsike részét mondanám. Nyilván MINDEN közlekedési csomópont tele van nagyon fura alakokkal, szóval még csak igazán ki sem lehet őket kerülni, amennyiben nem autóval jársz mindenhová.
Vannak kifejezetten kerülendő részek, de ezeknél a legegyszerűbb az, hogy kirakod az albérlet utcájába Google térképen a kis autós nézetet és körbenézel. Egyből látni fogod, hogy laknál-e ott szívesen vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!