MVM-nél átírással kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Vásároltunk nemrégiben egy házat, amiben többek között felújítottuk az elektromos hálózatot, mert elavult volt plusz csak egy fázis volt bent és mi mindent is áramról fogunk használni.
Miután befejeződött a felújítás, már küldtem is be online (e-bejelentő) az MVM-nek az óra átírás iránti kérelmet, mert ahhoz hogy teljesítményt tudjunk bővíteni, először a nevünkön kell legyen az óra.
Nos ennek már másfél hónapja (!) és még mindig a világon semmi nem történt. És hol van még a 3 fázis igénylése...
Hívtam már 1x őket, azt mondta az ügyintéző ő csak annyit lát h folyamatban van. Hát kösz bmeg, de már másfél hónapja?
1 fázis nem elég, főleg nem úgy h még a fűtés is áramról fog menni és akkor remélem majd a teljesítmény bővítésnél ugyanígy várhatunk 1,5-2 hónapot.
Gondoltam h bemegyek személyesen, de azt mondta a nő telefonban, h a személyes ügyintézés sem gyorsabb, mert ott is vannak átfutási idők, szóval a helyemben emiatt nem szaladgálna.
Van aki mostanában íratott órát át a nevére? Mennyi idő volt?
Víz, gáz tök hamar meglett viszonylag, de ez a tetves áram..
Az áram a leglassabb. Nekünk postán küldték ki a szerződést jóval több, mint egy hónap után, aminek egy példányát aláírva szintén postán kellett visszaküldeni, nem lehetett személyesen.
Szerintem fordítva csináltad, először kellett volna a nevedre íratnod a közművet és utána a felújítás, bővítés. A bővítés még az átírásnál is hosszabb folyamat. Ez van.
Annál a háznál amit vettek nem egyszerű a teljesítmény bővités.
Hívj 1 regisztrált villanyszerelőt,majd elmagyarázza mi mennyi.Igazán ekkor lepődsz meg.
Ha még valaki olvassa..
Írtam egy panaszlevelet még valamikor szeptember eleje környékén, amire 3 nap után válaszoltak és egyből küldték is a szerződést érdekes módon. Szóval igaz kb 2-2,5 hónap után, de végre átkerült a nevünkre az óra, nem kértek semmit pluszba, pedig már vártam hogy a hiánypótlás hiánypótlását is adjuk be, úgyhogy kedves 3, ha azóta sincs válasz, én megpróbálnám a helyedbe a panaszbejelentést az oldalukon, hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!