Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » MVM-nél átírással kapcsolatban...

MVM-nél átírással kapcsolatban mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vásároltunk nemrégiben egy házat, amiben többek között felújítottuk az elektromos hálózatot, mert elavult volt plusz csak egy fázis volt bent és mi mindent is áramról fogunk használni.

Miután befejeződött a felújítás, már küldtem is be online (e-bejelentő) az MVM-nek az óra átírás iránti kérelmet, mert ahhoz hogy teljesítményt tudjunk bővíteni, először a nevünkön kell legyen az óra.

Nos ennek már másfél hónapja (!) és még mindig a világon semmi nem történt. És hol van még a 3 fázis igénylése...

Hívtam már 1x őket, azt mondta az ügyintéző ő csak annyit lát h folyamatban van. Hát kösz bmeg, de már másfél hónapja?

1 fázis nem elég, főleg nem úgy h még a fűtés is áramról fog menni és akkor remélem majd a teljesítmény bővítésnél ugyanígy várhatunk 1,5-2 hónapot.

Gondoltam h bemegyek személyesen, de azt mondta a nő telefonban, h a személyes ügyintézés sem gyorsabb, mert ott is vannak átfutási idők, szóval a helyemben emiatt nem szaladgálna.

Van aki mostanában íratott órát át a nevére? Mennyi idő volt?

Víz, gáz tök hamar meglett viszonylag, de ez a tetves áram..

aug. 11. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Az áram a leglassabb. Nekünk postán küldték ki a szerződést jóval több, mint egy hónap után, aminek egy példányát aláírva szintén postán kellett visszaküldeni, nem lehetett személyesen.

Szerintem fordítva csináltad, először kellett volna a nevedre íratnod a közművet és utána a felújítás, bővítés. A bővítés még az átírásnál is hosszabb folyamat. Ez van.

aug. 11. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Annál a háznál amit vettek nem egyszerű a teljesítmény bővités.

Hívj 1 regisztrált villanyszerelőt,majd elmagyarázza mi mennyi.Igazán ekkor lepődsz meg.

aug. 11. 15:53
 3/4 anonim válasza:
Én július közepén vettem át a lakást, pár nappal később jeleztem, hogy szeretném a nevemre íratni az MVM szolgáltatásokat. A gázt viszonylag gyorsan sikerült, azonban az áramot MÉG AZÓTA SEM. Újra és újra bekérik tőlem a nyomtatványokat, amiket már 3x elküldtem, de még mindig nem történt előrelépés... Már idegösszeomlást kapok, ha meglátom, hogy ír az MVM.
szept. 30. 17:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha még valaki olvassa..

Írtam egy panaszlevelet még valamikor szeptember eleje környékén, amire 3 nap után válaszoltak és egyből küldték is a szerződést érdekes módon. Szóval igaz kb 2-2,5 hónap után, de végre átkerült a nevünkre az óra, nem kértek semmit pluszba, pedig már vártam hogy a hiánypótlás hiánypótlását is adjuk be, úgyhogy kedves 3, ha azóta sincs válasz, én megpróbálnám a helyedbe a panaszbejelentést az oldalukon, hátha..

okt. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!