Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy vegyek egyedül saját...

Hogy vegyek egyedül saját házat, lakást? Más tud egyedül?

Figyelt kérdés
2019 óta albérlet mellett félre tettem úgy 7 millió forintot, de hitelt nem akarok/merek felvenni az önerő miatt, nem akarom magam lenullázni. Meg iszonyat drágák az ingatlanok, magas a kamat.. 25-30 év hitel.. más hogy tud lépni?
aug. 2. 13:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%
Egyedül sehogy. Max még gyűjtesz egy kicsit, és egy kisebb lakást.
aug. 2. 13:51
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Ja, sehogy se nagyon. Állam Bácsi lexarja az egyedülállókat.
aug. 2. 14:48
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

Tök ügyes vagy, de ez tényleg max hitelre elég, annyira, hogy tényleg gatyára vágd magad 30évre.

Esetleg árverés, bank által visszavett ingatlanok.

aug. 2. 14:59
 4/26 anonim ***** válasza:
31%
Vidéken, faluba felújítandó házat saját kerttel már most vehetsz ennyi pénzből.
aug. 2. 15:21
 5/26 anonim ***** válasza:
91%

#4 lehet, szüleim közép Mo-n szép faluban vettek 8ért.

Csak hogy ők lassan nyugdíjasok lesznek, rengeteg feltétel nem szempont, ami egy fiatal egyedülállónak igen.

aug. 2. 15:24
 6/26 anonim válasza:
29%
Utolsó melyik falu?
aug. 2. 16:05
 7/26 anonim válasza:
22%
Salgótarján Zöldfa utca.
aug. 2. 16:05
 8/26 anonim ***** válasza:
62%
Igen vettem egyedül 4 éve mikor tombolt a covid pedig csak sima gyári munkás vagyok 330-400 között keresek havonta ez túlórák függvénye. Nem Pesten lakom Szabolcs megyében és ott megyeszékhelyen vettem 14 millióért 4 millió önerővel. Nem bánom egy percig sem jelenleg 20-25 milliót ér és a sajátomat fizetem és senki nem szól bele semmibe. Egyedül gyári fizetésből raktam össze úgy hogy a szülőket is segítettem nem ingyen laktam otthon. Ja és kapaszkodj meg 20 évre vettem fel de folyamatosan rakom bele a pénzt 2030 előtt ki lesz fizetve mert nem derogál másod állást is vállalni. Lehet sírni csak nem tudom mi értelme. De te tudod. 36 éves egyedülálló nő.
aug. 2. 18:20
 9/26 anonim ***** válasza:
53%

Sehogy. Vagy hitellel. Vagy válts alláshelyet tobb penzert.

26 vagyok, szulei. 58. Iden januarban lett vegleg kifizetve es az ovek a lakas amiben 2003 ota lakunk.

De nem az lett hogy ezt a sokmilliot kodpbtak alberletre. Hanem fizettek torlesztot es a vegn a penzt ugymomd visszakapjak, csak lakas formaban

aug. 2. 18:27
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
Ez attól függ, hogy hol. Ahogy írták, isten háta mögötti falvakban, vagy masszívan cigányok által lakott településen kapsz ennyiért felújítandót, de normális környéken nehéz hitel nélkül. Ha szabad kérdeznem, milyen régió(k)ban gondolkozol?
aug. 2. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!