Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

2 ingatlanos honlapján láttam egy hirdetést, elég régóta fenn volt már. Az egyikről pár napja eltűnt, a másikon viszont még megtalálható. Megkérdeztem azokat, akik levették, hogy elkelt-e, azt mondták, hogy azt az infót kapták a tulajtól, hogy igen. Gondoltam rá, hogy megkérdezem a másik céget, hogy náluk elérhető-e még vagy csak nem szedték le, de nem tudom, hogy érdemes-e olyan eladóval foglalkozni, aki esetlegesen a saját ingatlanosának is kamuzik, mert ennyi erővel akkor a vevővel is megteheti.

Szerintetek érdemes még ezzel a lakással foglalkozni?

júl. 31. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér, mi bajod lehet. Amúgy lehet, hogy csak nem szedték le a hirdetést valamiért. Mondjuk hanyagságból.
júl. 31. 09:34
 2/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Miért ne kamuzhatna neki. Lehet egy semmirekellő ingatlanos volt akit így ráz le. Attól mèg lehet tisztességes eladó
júl. 31. 09:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Míg itt írogatsz, 2x megkérdezhetted volna.
júl. 31. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Hirdetésről csak az ingatlan tulajdonosától kapsz biztos információt.

Ha a céggel szerződést bontottak vagy csak adott ideig volt kifizetve a hirdetése, netán meggondolta magát a tulaj, akkor sem érdeke a cégnek mást mondania, mint hogy szerinte elkelt. Lehet, hogy nekik ezt mondta a tulaj, de lehet hogy ők mondják ezt csak ne kelljen azt elmondani, hogy ők nem tudták eladni.

Hívd fel vagy írj a tulajnak, 2 perc az életedből és ez lesz biztos.

júl. 31. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Van, hogy hónapok óta eladott ingatlan hirdetése is fent van, mert elfelejtették levenni az ingatlanosok.

Lehet, hogy az első ingatlanosnak, akit hivtál, fogalma sem volt az egész ügyletröl és rámondta, hogy biztos elkelt. Közben lehet, hogy valaki letörölte a hirdetést véletlenül.

Az inzernetes adatbázisok nem 100% pontosak. Inkább kérdezd meg az eladót.

júl. 31. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!