Mi a véleményed erről a helyzetről ?
Az a véleményem, hogy túl hosszúnak találod az ünnep miatti suliszünetet.
Teljesen reális és hihető, hogy egy nagyon rég nem látott barátnőd, akivel közölted, hogy épp lábadozik a család egy hányós-hasmenéses vírusból, azért férjével-gyerekével együtt elmegy hozzátok vendégségbe, ahol a - még mindig nagyon régen nem látott - barátnőd azzal indít, hogy ahonnan jöttek, ott ágyi poloska van. Ezt hogy kell elképzelni?
Te: - Sziasztok!
Barátnőd: - Ahonnan jöttünk, ott ágyi poloska van.
Gyakorolj még egy kicsit, ez gyenge lett.
1es, éppenséggel az nem merült fel, hogy nem ezzel indítottak, hanem beszélgettek stb...?
Számomra inkább az a hihetetlen, hogy miután szanaszét volt okádva a ház és a barátnőd bejelentette, hogy ő vendégeskedni akar... te miért nem azt mondtad, hogy "nem" és kész? Csak tudod mikor tudsz vendéget fogadni, és ha tudod, hogy nem, akkor ne fogadj, akármennyire is jönni akar.
5, értem, hogy ezt mondja. De ha én azt mondom, hogy most besétálok hozzád, te meg azt mondod, hgoy nem, én meg azt, hogy de, akkor beengedsz?:D Bízom benne, hogy nem.
A te várad, a te határaid, a te szabályaid.
"hiába mondtam neki,az volt rá a válasz"
. Ó, igen, a bevett gyakoris formula...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!