Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlan vásárlást racionális,...

Ingatlan vásárlást racionális, vagy érzelmi alapon kell csinálni?

Figyelt kérdés

júl. 29. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mind2.

Egy ház hiába van jó aron és jó helyen ha nem érzed ott jól magad.

Vagy egy ház hiába tetszik nagyon ha a gettóban van. Szóval mind a 2.

júl. 29. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleve úgy kell keresni, hogy van egy X keret és egy X környék, amitől nem lehet eltérni. Hiába zúgok bele egy siófoki villába..

Amúgy értem a kérdést.

Mi keresünk éppen, én hajlottam volna egyre, ami mélyen zsebbe nyúlós,mert volt baja.. de szerelem. A férjem hallani se akart erről, mert túl sok és mi van ha idő közben derül ki, más baja is van.

Én az érzés, a ház hangulata után megyek, ő a lehetőséget és annak árát nézi.

Ha ez egyezik és mindenkinek belefér, az lesz az.

júl. 29. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő
júl. 29. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2.

A férjed jól döntött.

Nekem kollégámék most válnak, mert egy ilyen hatalmas szerelem miatt belementek egy totál irracionális üzletbe 5 éve, mert az asszony nem tudta otthagyni a házat, közben meg már akkor látszott, hogy ezer sebből vérzik. 300 m2 alapterület felújítandó, átlagkereset mellett.

Borítékolható volt, hogy sose fejezik be.

júl. 29. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomóan beleesnek abba a hibába, hogy érzelmi alapon vesznek házat.

Felénk a faluban kipofoztak egy tanyát, egy pesti házaspár megvette. 1 év alatt elillant a romantika. Eső után sár van, futár nem megy ki, az állatok betegesek, az állatorvos viszi a pénz, a vályogház hideg, a ganés taliga büdös, a gépekhez alkatrész kell, semmire nincs idejük, heti 70 órát dolgoznak a ház körül. Esőben, fagyban, hőségben.

Nem gondolták ők ezt át.

júl. 30. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg racionális. Gyakorlatilag meg egy ingatlan hiába tokeletes az értelmednak, ha egyszerűen nincs meg a “kémia” mert akkor nem fogod szeretni.
júl. 30. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi érzelmi alapon vágtunk bele... fogjuk is a fejünket hogy lehettünk ekkora idióták.. De közben meg érezzük hogy jó lesz a vége és imádni fogjuk..

Szóval gazdasagi szempontból, rossz döntést hoztunk. Élettani szempontból a legjobbat.

júl. 30. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
És ne csak a házat nézd meg, hanem a szomszédokat is. Meg a második szomszédot is. És azt is, hogy iskolakezdéskor ki tudsz-e hajtani a kapubeállódról, vagy a sor kienged-e. Szóval nem egyetlen alkalommal megnézni, belehabarodni és gyorsan megvenni. Ha nagyon tetszik, visszamenni különböző időpontokban és szemügyre venni a környéket és meghallgatni a zajokat. Nehogy később derüljön ki, hogy a második szomszéd délután négytől este 10-ig állandóan flexel.
júl. 30. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!