Nagyon rossz az ingatlankínálat, mindig is ez volt? Ingatlan.com-on kivul hol keressek?
Figyelt kérdés
Egyszobás, vagy 1,5 szobás lakást keresek Pesten, 38-40 millióig, nem földszinteset, nem panelt. Csak és kizárólag nagymamabutoros, életveszélyes gázkazános, lelakott lakások vannak. Volt Zuglóban apámnak egy egyszobás lakása, amiben a szüleim válásáig éltem, amit anyukám teljesen felújitott nekem. Apám ezt a 33 nm-es lakást most 38-40 millióért akarja eladni nekem, ha visszavásárolnám (hitel+ egy nagyobb lakást árulunk abból). Körülnéztem a piacon, ennyiért már vannak nagyobb lakások is a 14. Kerületben, de undorítóan lelakva. Azt érzem apám jól felárazta a lakást, és patthelyzetbe kerültem, mert szeretnék szép környezetben élni, és nincs pénzem felújítani egy lakást. Viszont jó helyen lévő felújítottat gyakorlatilag lehetetlen találni. Külkerületek nem játszanak, nincs autóm. Van esetleg más hely, ahol ti nézitek a lakásokat? Mi lenne a helyes döntés? Vásároljam vissza apámtól felárazva az ingatlant?júl. 3. 14:27
21/22 A kérdező kommentje:
Mégcsak nem is a pénz a probléma. Szívesen adok 42-45-öt egy másfél szobás lakásért, de ha alapvetően még egy tizest rá kellene költeni, olyan szinten romhalmaz, az nem deal nekem. Nem az árral van a baj, hanem az állapottal.
júl. 9. 10:39
22/22 anonim válasza:
Akkor örülj neki hogy olyan gazdag vagy hogy 40milliód van lakásra. Ebből már gyönyörű családi házakat is lehet venni, nemhogy lakást. Becsüld meg, hogy neked már nem kell dolgoznod az ingatlanon, hiszen ennyi pénzért kész, új állapotban kapod meg. Jó neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!