Nagyon rossz lehet ikerházban lakni? Ti mit gondoltok az ikerházakról?
Sziasztok!
Nagyon szeretnénk különálló családi házat venni, hónapok óta nézegetjük napi szinten a közelben lévő ingatlan hírdetéseket, de egyszerűen nem találunk normálisat ár-érték arányban. Vagy 40 millió, de ott még van felújítandó munka illetve kicsi is a ház mérete, vagy amiket még találtunk azok ikerházak. Tegnap írt egy hölgy, nagyon szép ikerházat kínált újtelepi részen. Megfelelő számunkra a fűtés, négyzetméter is. Lényegében csak festeni kellene.
Férjemnek nagyon nem tetszik, hogy ikerház, mindig azzal jön, hogy ő nem szeretné hallgatni a szomszédokat stb.
Érdemes várni különálló családi házra?
Ennyire gáz lenne ez az ikerház téma? :(
Köszönöm szépen előre is a válaszokat. 25/N
Családiház sem különbözik az ikertől...
Ikerháznál az a veszélyes, hogy nincs külön víz,-gázmérő... mert azonos hrsz-en van a két ház.
"Ikerháznál az a veszélyes, hogy nincs külön víz,-gázmérő... mert azonos hrsz-en van a két ház."
Ez nem így van! Teljesen független vagyok minden tekintetben a szomszédtól, és külön mérőm van mindenből?
Üdv:2-es
Először is, mit értesz ikerház alatt? A fogalmak sokat változtak azóta, amit az első írt.
Családtag olyan ikerházban lakik, ahol teljesen önálló a két ingatlan, "csak" a telek egy, de azt is lekerítették, így semmilyen gondot nem jelent. Az egyetlen hátrány, hogy kicsit közelebb van a szomszéd, mint egy átlag kertesházban.
Amit mi néztünk az is teljesen "önálló " az udvar is, egyedül a fal közös:D
Én azon az újtelep részén láttam több olyan ikerházat is pl, hogy a ház egyik részének modern, új tető van, a másik félnek pedig nincs megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!