Budapest, 13. kerület Ipoly utca és környéke milyennek számít? Jó ott lakni?
Figyelt kérdés
Kinéztem ott pár ingatlant. Szombaton élőben is megtekintem, de valakinek van információja arról hogy milyen a környék? Pl. emberek, parkolási, tömegközlekedési és vásárlási lehetőségek minősége.jan. 18. 21:23
1/9 anonim válasza:
Az utca, és környéke teljesen jó.
A tömegközlekedés már gyengébb, szinte csak trolikkal lehet közlekedni, vagy esetleg metróval, ami kb negyed óra gyalog.
Parkolás nehézkes.
2/9 anonim válasza:
Az meg mért baj, hogy "szinte csak trolikkal lehet közlekedni"? Mi a baj a trolival? Meg ott van még a 15-ös busz is, a metró pedig nagyon nem esetleg, hanem meglehetősen alap. Ami még a Duna felőli oldalról sincs negyed óra, csak 10 perc, a Váci út felőli végétől meg 2. Jó környék.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam, hogy google maps szerint 14 perc sétára van a 4/6-tól ami sok, de van 1 lakás ami nagyon tetszik és ez az egyetlen hátránya. Szóval nem tudom...vagy együtt élek azzal hogy sokat kell sétálni vagy tovább keresek. Csak kár mert ez fontos lenne, de a lakás egyébként tetszik.
jan. 19. 15:39
5/9 anonim válasza:
Ez azért nem olyan sok séta, és van ott más jármű is. Hanyas számú ház? (Hova esik?)
6/9 anonim válasza:
75-76 troli odavisz, elég sűrűn is jár + ott a 3-as metró is.Belvárosban rossz lokáció nincs, mindenhova is el lehet jutni, külvároshoz képest köpésnyire van minden :D
7/9 A kérdező kommentje:
Ipoly utca 24.
jan. 19. 16:33
8/9 anonim válasza:
5 percre van a 3-as metró, a 76-os troli, teljesen jó hely.
9/9 anonim válasza:
Futar.bkk.hu oldalon nézd meg a honnan hová időtartamokat. Akár berakhatod szűrőbe, hogy csak séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!