Jelenleg -nem elvakult- szemmel milyennek mondható a 8. kerületi Vay Ádám utca?
Napközben nincs mitől tartanod. Éjszaka a Népszínház utca lehet problémás éjfél után.
Jól ismerem az adott környéket.
Koszonom szepen a valaszokat. Masodik valaszolonak: A beszolason es atlag bamulason kivul szamithatok barmi kozvetlenebb probalkozasra a kinezetem miatt?
Harmadik: Max. heti 2x 10ora tajekaban mar hazafele mennek, azon felul nem maszkalnek ejjel/hajnalban csak a II. janos pal papa terrol az emlitett utcaig. Ilyenkor meg azert mas dolgozo, kulturalt ember is jar kint.Vagy csak magamat probalom meggyozni?!
Szerintem este 9-10 körül menj arra sétálgass és nézd meg Te magad. A János Pál Pápa tér és Népszínház utca környékén sok rendőr szokott járkálni, ráadásul a környéket is jól bekamerázták.
Ha vészesnek találod akkor nem veszed ki.
Többször amikor este arra jártam kapucnis pulcsiban+bőrdzsekiben a rendőrök mindig basztattak és igazoltak (pedig 2 egyetemi diplomám van). Azóta barátnőm nem engedi meg, hogy azt a pulcsimat felvegyem :D.
Én majdnem ott vettem lakást. (helyette a Baross utcában)
AMit én ott megnéztem, több kamerával ellátott ház volt, egészen normális. Előtte az V. kerben laktam évekig albiban, tudok hasonlítani. A ház rendben volt. Ha este 10-ig hazaérsz, nincs mitől tartanod. Az üzletek, vendéglátóhelyek is nyitva vannak.
Az V, keres házban gyakoribb vendég volt a rendőrség, mint mostani lakásomban.
A szomszédokat nézd meg, és ha a ház rendezett, akkor okés. Esetleg beszélj a közösképviselővel, és éjjel is nézd meg a környéket.
Amúgy meg mindegy, hogy esetleg a Népszínház utcán szól be egy roma (nme volt példa rá), vagy az 5. kerben részeg társaság (sok példa volt).
AZ biztos, hogy egy érdekes hangulata van ennek a résznek, de ha nem zavar, akkor nem kell félned. A rendőri jelenlét fokozott, nappal és éjjel is.
AZért javaslom, végszükség esetére szerezz be egy gázspray-t.
Szóval, ha erre van lehetőséged, akkor költözz nyugodtan.
Én hajnalban is járok egyedül, és még élek, és semmilyen gondom nem volt. (Vékony, szőke, nő, nem 100 kilós pasi)
Nem rossz környék.
Bár kicsit Kelet-európai hangulata van.(ez nem baj)
Én laknék ott.
Gázspray? Kis suhancok ellen biztos jó. Inkább vegyél egy fa seprűnyelet, majd vágd félbe fűrésszel. Evvel a "medvék" ellen többet érsz... Bár spray-ből is biztos ban erős is(magadon tudod tesztelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!