Hàzvásárlás előtt állunk kinéztünk egy házat Jászárokszálláson.Milyen ott lakni?
Milyen az óvoda, bölcsöde,munkalehetőség,mennyire sok ott a c#gány?
Minden érdekel a városról pozitív negatív tapasztalat! Köszi!
Tele van "brazillal".
Ha ez nem érdekel, akkor menjetek nyugodtan.
RETTENETES!!
Én ároki vagyok de utálok itt lakni nagyon rossz az általános suli tele van c#gányokal, drokosokal, északi az utcára nem lehet ki menni vagy agyonra vernek a drokosok így én nagyon nem ajánlom de ha még érdekel valami írj nyugodtan privibe
Mamám lakik ott. Nagyon nincs arra semmi, pár kisbolt van, amik drágák, egy általános iskola és egy gimnázium. Kocsmából van pár, a városközpontban van posta, bank, hivatal. Sok a segédmunkás/alkoholista/c*gány. Helyén kell őket kezelni, vannak kötekedősek. A környező településeken ( Berény, gyöngyös, hatvan ) tényleg több a munkalehetőség ( és az iskola, szórakoztató központ, étterem, kulturális program is), egyébként
főleg gyárakba lehet menni. Összességében én nem ajánlanám árokszállást, sem pedig a környező területeket sem jó szívvel, mert sajnos a felsorolt helyeken kivétel nélkül rengeteg a nem épp asszimlálódott kisebbségi, a drogosok, alkoholisták, magas a bűnözési ráta ( lopások, uzsorások, herbálosok, kristályosok a legelterjedtebbek ), ezek már sajnos a lakótelepi, belvárosi részeken is megjelentek. Családosoknak en bloc nem tudnám jó szívvel ajánlani sem árokot, sem a környékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!