Legfelül a 4. emeleten milyen lakni? Van mitől félni? Mondjuk tető meghibásodás.
Tervezek lakást venni egy 4 emeletes tetejében.
Lift nincs, most még fiatal 25 vagyok, egyelőre nem okoz gondot.
Lentebbi szinteken 30-40%al találnék drágább lakásokat.
Én szeretek felül lakni, kevesebb mászkálás a lépcsőházban, nem trappolnak a fejünk felett, csöndes, nem ordibálnak az ablak alatt, nem dobálnak be szemetet...
Egyetlen gond lehet, ha az alattad lakó bagózik, mi ezzel küszködünk, sose tudunk normálisan szellőztetni, minden nálunk áll meg (a lépcsőházban is, pl ha valaki fest vagy a folyosóra szellőzteti az odaégett kaját - hiszen minden felfelé száll).
Meg hát maga a negyedik emelet ténye, felcipelni a bevásárlást, nincs olyan, hogy csak leugrik az ember a kisboltba vagy a szeméttel gyorsan, megfontolja, hogy megéri-e elindulni. :D
Ha mégegyszer társasházba költözöm, csakis olyan helyre ahol felettem nincs már más csak a tető! Nem érdekel a meleg sem. De azt mégegyszer nem vagyok hajlandó elviselni ha valaki felettem kopog, topog, ugrál....
Ha beázik a ház te tudod meg legelőször. Meg amit 3-as is írt, hogy a lépcsőház gyakorlatilag kéményként máködik és húzza felfelé a levegőt. Akkor jó ha a lépcsőházban van ablak amit ki lehet nyitni és akkor arra megy ki a felszálló levegő, nem a lakáson keresztül.
+1 pont:amire felérsz, valószínűleg minden kosz lepotyog a cipőről 😄
Anyuék sok sok évig laktak a negyediken, aztán költöztek családi házba. Az egyik furcsa dolog az volt, mennyi koszt behordanak a házba. 😄
Ja am 25 éves vagy, szóval van még minimum 25 éved, amíg 4 emelet megmászása nem okoz különösebb gondot. Mire gondot okoz, addigra majd veszel vidéken egy nyugis kis egyszintes kecót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!