Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem veszik komolyan azt aki...

Nem veszik komolyan azt aki egy drágább házat szeretne venni, elmegy megnézni de nem néz ki tehetősnek az érdeklődő?

Figyelt kérdés

Például 20 éves Opellal megy el vagy falubeli ismerős akiről azt gondolja mindenki hogy úgy sincs annyi pénze hogy 70 millióért vegyen házat.

Sok ember a külső alapján itél és senki sem akarja az idejét vesztegeni olyanra akiről azt gondolja hogy úgy sincs pénze.

2024. jún. 11. 02:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam hogy az ingatlanos csúsztatott pénzért kinek adja el a házat ha verseny van a házért.

A szüleim hazától nem messze van egy ház amit már régóta hirdetnek. Magánszemély árulja és mivel falubeli ezért tudom hogy ki.

Nincs annyi pénzem hogy megvegyem de eljátszottam a gondolattal hogy ha a kulfoldon levő házam amiben lakom ki lenne fizetve teljesen akkor annak az eladasabol mar lenne penzem egy olyan kategoriaju hazra. Ez jelenleg nem realis dolog mert jobb esetben is meg 10-15 ev.

Engem es a csaladomat is ugy ismernek hogy szegenyek vagyunk, itt kulfoldon sem vagyok gazdag, igy lehet nem vennenek komolyan ha veteli szandekkal mennek egy ilyen hazat megnezni.

2024. jún. 12. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha tudjak, hogy kulfoldon elsz, feltetelezni fogjak, hogy van penzed...
2024. jún. 13. 11:33
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
ahhoz, hogy ne úgy kezeljenek mint régen, előbb magadat kell máshogy kezelni :) sok sikert!
2024. jún. 13. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!