Hogyan lehet kideríteni egy ingatlanról,hogy kinek a tulajdona és,hogy szándékában áll-e eladni?
Tetszik egy ingatlan,de nem tudom,hogy eladó-e. Kivülről lakatlannak tűnik, koszos függöny nélküli ablakok, ember sose látok, se autót,se mozgás. Kivéve,hogy majdnem minden nap arra járok,annyit látok,hogy a fű le van nyírva (mostanában) régebben nem volt még az se. Úgy tűnik,mintha évekkel ezelőtt elkezdték volna felújítani,de valamiért félbemaradt volna.
Szomszédokat nem ismerem,de nem is szívesen csöngetgetnék be,még azt hiszik rossz szándékom van. Ninca erre valami hivatalos út? A címet tudom,esetleg kideríteni a tulaj kilétét.
Neten már keresgéltem cím szerint,ott nem találtam semmit sajnos.
Köszönöm a javaslatokat. A postaláda eszembe jutott. Csak nézegettem a házat na vajon lakják-e. Lehet elhajtanak majd a francba,mert tervük van vele,de kérdést megér. Majd ha megyek arra keresek valami kedves nénit a szomszédba,ők úgyis szeretnek beszélgetni. 😁
Hirdető oldalakon már kerestem,ott nincs fent sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!