Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bérlő félmillió kauciót...

Bérlő félmillió kauciót adott, de félmilliós villany számlát csinál havonta. Így a kaució elvesztette a jelentőségét. Lehet ilyenkor valamit tenni?

Figyelt kérdés
ápr. 23. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

Ti tereltek, az eredeti kérdés nem az, hogy mire használja az áramot.

A kérdés pedig világos és egyértelmű a részemről itt nincsen semmilyen terelés.

Arról hogy néhány olyan válasz volt ami nem oldja meg a problémát, szintén nem én tehetek.

ápr. 24. 01:00
 72/79 anonim ***** válasza:
100%
A bérleti díjat is és a számlákat is fizeti. A probléma mondvacsinált. Tök mindegy, mire használja az áramot.
ápr. 24. 11:08
 73/79 anonim ***** válasza:
79%

Igen,megemeled a kaukciót erre a problémára hivatkozva!

Ennyi...

ápr. 24. 11:11
 74/79 A kérdező kommentje:
Amire mondhat nemet. Ezért nem megoldás
ápr. 24. 11:27
 75/79 anonim ***** válasza:
79%
Most akkor mia a paripapéniszt akarsz? Mindenre kaptál javaslatot. Az egyik mondatotban azt írod, hogy örülnél, ha megszabadulnál tőle, a másikban meg nem. Döntsd már el, hogy mi a bajod. A szerződést bármikor felmondhatod felmondási időre, ha ennyire be vagy tojva. Mondd fel és hagyd üresen, vagy add ki másnak más feltételekkel. Már eleve prejudikálod, hogy nemet fog mondani a kaució megemelésére. Miért? Értelmes emberrel lehet értelmesen beszélni, bár itt úgy tűnik te vagy a gyenge láncszem ebben.
ápr. 24. 11:55
 76/79 anonim ***** válasza:
70%
#75 Én mondtam, hogy csak egy troll.
ápr. 24. 12:14
 77/79 anonim ***** válasza:
78%

"Arról hogy néhány olyan válasz volt ami nem oldja meg a problémát, szintén nem én tehetek."

Nem néhány válaszra írtad, hanem az összes javaslatra, pedig elég sok volt.

ápr. 24. 12:35
 78/79 anonim ***** válasza:
33%

Egy utolsó javaslat: kérd az áramszolgáltatás szüneteltetését a szolgáltatónál. A bérlő nem tudja visszakapcsoltatni, innentől nem tudna félmilliós számlát generálni és felmondhatnál neki, anélkül hogy olyan hátralék keletkezne, amit a kaució nem fedez.

Persze ezzel megszeged a bérleti szerződéseteket, hiszen neked kötelességed biztosítani a működő közműszolgáltatásokat. De talán ez kisebb para neked, mint hogy félmilliós áramszámlát csinál, vagy hogy felhívd megkérdezni, hogy mit csinál.

ápr. 24. 12:39
 79/79 anonim ***** válasza:
69%
Igen, egyre gyanúsabb, hogy kamu a kérdés.
ápr. 24. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!