Bérlő félmillió kauciót adott, de félmilliós villany számlát csinál havonta. Így a kaució elvesztette a jelentőségét. Lehet ilyenkor valamit tenni?
" És te simán befizetted a számlákat 6 millió Ft-ot már és nem kérdeztél tőle semmit? Ez gondolom, több, mint a bérleti díj. "
Negyedik eset. Küldi az emaileket de nem foglalkoztam vele. Volt pénz bőven a számláimon, gondoltam minden rendben. Ő diktálja be az Elműnek, nekem is elküldi az óra fotóját, nekem küldi a pénzt az Elmű meg levonja az én számlámról. Lehet felelőtlenség volt, havonta ellenőrizni kellett volna. Úgy voltam ha elmarad úgyis fedezi a kaució. A számla egyenlegemet se néztem csak használtam a kártyát kb. sejtettem mennyi van rajta. Majd lett egy nagyobb kiadásom és megnéztem mégis mennyi maradt rajta, pont azért hogy nehogy miattam ne tudja levonni az Elmű. És elhülve láttam hogy több mint félmillió pedig százezer körül kéne lennie. Visszanéztem és akkor láttam a számlatörténetet, hogy félmilliókat fizet és az Elmű annyit von le. Megnéztem az óra állásokat bár nem valószínű hogy tévedésből fizetne ennyit s az Elműnek is tévesen jelentené be, főleg úgy hogy mindkét adat stimmel, de a fotók is stimmelnek, ennyi a fogyasztás. És most gondolkozom mit tegyek illetve kell-e, lehet-e tennem valamit...
25: Hát nálunk havi 2000 Ft körül fogy.
Hogy ennek a 250-szerese fogy, ipari mennyiség, mondjuk arra...
21: Igen, kételkedjél: Szerintem egy lakás villanyhálózata, biztosítótáblája ennyi nem is bír.
Úgy van megcsinálva, ha mondjuk 2x annyi fogyasztót kapcsolsz be, mint mikor minden megy a lakásban, akkor lecsapja magát.
28: Mért is fenyegetnéd?
Ha nem jó ehhez a vérmérsékleted, valaki legyen veled, aki nyugodt természet. egy kéréshez/felmondáshoz nem kell idegessé válni és bűncslekményt sem kell elkövetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!