Eladás előtt érdemes melléképület tetőjavításra költeni?
Én nem tartom túlzott érték növelőnek a melléképületeket régi házaknál.
A régi garázsok nagy részébe a modern átlagos autók be sem férnek, sokszor még a kapu szélessége is probléma, a hosszról nem is beszélve. pl: Skoda 105 vs Octavia IV
Lemez garázst vagy lemez tárolót már fillérekér lehet venni, amik gyakran dizájnosabban néznek ki, mint egy romos mellék épület.
#3 Ezek téglaépületek, jelenleg cserépfedéssel, s bár a szélesség kb. megvan (még ki tudok szállni miután beálltam), egy Octavia biztosan nem férne be.
A tervek szerint cserepeslemez kerül majd fel, kíváncsi leszek az árra mindennel együtt...
3#
Azt tudom mondani a fiatal csládok többnyire családalapítással számolnak 1-3 gyerekkel. Vidéken ehhez manapság kombikat/egyterüket használnak.
Az Octavia III. és IV. nagy előnye, hogy 3 gyerekülés befér a hátsó ülésre, a csomagtartó meg simán elnyel 2 baba kocsit is, vagy egyet és rengeteg csomagot.
1 gyerekhez pici autó is elegendő természetesen, de manapság azt mondanám 1 beállós garázs 3,5x5,5 hasznos méterel kell rendelkezzen.
Az Octi 2 méter széles, 4,7 hósszú és ha fix vonóhorog van rajta akkor inkáb 4,9 m. Nem árt, ha legalább a kocsi előtt vagy mögött csukott kapunnál el lehet séteálni. 3,5 méternél lehet úgy kiszálni a garázsba, hogy kinyílnak normálisan az ajtók. Vagy egy oldalra lehet salgo polcokat végigrakni.
Kacat tárolónak jó lehet, mi letaroltuk a melléképületeket, mert nem feltek meg az elvárásoknak. Ezek is téglából készültek, hullám pala fedéssel.
Többet buksz rajta, mint amennyit növel az ertékén.
Majd aki megveszi számol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!