Hol lehet kikérni későbbi telekrendezési tervet?
Figyelt kérdés
Hol lehet kikérni későbbi telekrendezési tervet?
Vagy ki kérhető ki.
Hallottam olyat, hogy nem engedtek 3 méterre házat építeni a kerítestől, sőt az új kerítést is 3 méterrel beljebb kellett kezdeni.
Most ha valaki csak kerítést "újít" fel akkor maradhat a légi nyomvonalon. Mert szerintem a rendezési terv jó ha 50 évre ér célba.
Meg hasonlók. Mondjuk egy házépítésnél megértem.
2024. febr. 11. 13:28
1/2 anonim válasza:
Tervek az önkormányzatnál vannak.Keritésre nem is kell engedély .
2/2 anonim válasza:
A helyi építési szabályzatot (HÉSZ) nézd át. Vannak szöveges és térképes mellékletek benne, a térképen látható a telekhatár, még a házhely (építési vonal) is.
A kerítés felújítás előtt ha rákérdezel személyesen az építési osztálynál, hogy amit szeretnél az rendben lenne, az sosem árt. Írásban kérd a véleményezést, hogy maradjon nyoma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!