Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ez az oldal miért hírdeti a...

Ez az oldal miért hírdeti a falusi házát? Miért nem vesz fel ingatlanközvetítőt?

Figyelt kérdés

mihaldihaz.wordpress.com

Érdekelne, mert Pécsi vagyok és Nagykanizsára mennék egy gyárba ahol elvileg sokat keresnék.

De valahogy....Facebookja van megadva és nem ingarlanközvetítő.

Szetintetek?

2024. jan. 28. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Most adtunk el egy lakást, 24 órán belül volt rá több jelentkező és ajánlat, nem egy nagy dolog volt. Ismerős 1 éve hirdeti ingatlanközvetítőn keresztül, alig vitt pár embert, ezért ingatlanosnak értelmét nem láttuk, mi eladni akartuk, nem tartogatni.
2024. jan. 29. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért itt sok múlik azon mi hol van…

Anyámék tömbjében pl folyamatosan ki t a cetli, hogy lakást vennék a házban, nagyanyám a város másikfelében házában meg évekig árulják a lakásokat…

Ez nem azon múlik, hogy ingatlanos árulja vagy nem…

2024. jan. 29. 13:30
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi mindenkonek!!!

írtam neki és írta, hogy egy ingatlanközvetítő majdnem becsapta. aztán az a nő csinált egy áll profilt az ő képéről, egy facebook adok-veszek csoportba a nevében rágalmazott. Az ingarlanközvetítőnő úgy állította be, mintha ő írt volna. Az ingatlanos feljelentette becsületsértés miatt, úgy hogy az ügyvéd be se hívta, hogy azonosítsa a személyét, a profilt és a bejegyzést. Nem adtak neki lehetőséget, hogy bizonyítsa az ártatlanságát. A facebook vezetőinek írt stb. Tudják bizonyítani, hogy nem ő tett sértő bejegyzést, de nem adnak neki lehetőséget.

Ha újjabb ilyen posztot csinál az a nő, akkor megint nem bizonyíthatja be az ártatlanságát és fizetjet bírságokat vagy 1évig börtönbe teszik.

Szép mi...Milyen emberek vannak.

A testvére sem nyírja a füvet, nem takarít stb. és rongálja folyamatosan a kerítést és a házat. Ezért adja drágabban Magyaroknak. Nem enged sajnos az árból. Külföldiekkel jó viszonya van.

2024. jan. 29. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vedd meg. Elég rossz állapotú a képek alapján sokat kellene rá költeni, és ezek szerint rossz lenne a szomszédság is egy őrült testvérrel... Nem kizárt valami jogi vita és zűrös ügyekbe nem érdemes bekeveredni.
2024. jan. 29. 20:19
 15/18 A kérdező kommentje:
honnan veszed h a testvére mellette lakik?
2024. jan. 29. 22:21
 16/18 A kérdező kommentje:
azért sem veszem meg, mert túo sok a 15 millió nekem.
2024. jan. 29. 22:24
 17/18 anonim ***** válasza:

12#

Lehet, de itt azért hasonlítottam össze, mert nem messze van egymástól a 2 épület, elosztásra ugyanolyan a 2 lakás. Ismerős árában benne van, amit az ingatlanosnak ki kell fizetni, így engedni sem akar, nálunk ez nem volt benne az árban, a legkedvezőbb ajánlatot fogadtuk el, nem tartottuk ki. Előtte azt hittük, majd hónapokig árulhatjuk.

2024. jan. 30. 10:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
9: Hát akkor ott a hirdetés meg az elérhetőségek. Ezen a linken csak fotók és videó van.
2024. jan. 31. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!