Tényleg van olyan versenyszférában tevékenykedő munkáltató aki nem vesz fel állami vállalattól dolgozókat?
"Máv, Posta, stb.. A munkamorál miatt..."
Elég dilis, ha valaki ez alapján ítéli meg a leendő munkavállalóit.
Én dolgoztam mindkét oldalon, merem állítani, hogy nagy különbség nincs köztük. Aki alapból szorgalmas, és kötelességtudó, az mindkét oldalon az. Aki pedig lusta, az itt is lusta, és ott is lusta.
Az állami cégeknél is húzza valaki a többiek helyett az igát. Amikor jelentkezik egy munkavállaló a versenyszférába, nincs ráírva, hogy ő melyik típusú emberke.
Olyanról nem tudok ami nem vesz fel állami vállalattól embereket, de a jelenlegi munkahelyemen előnyben van aki versenyszférából érkezne. Amit hallottam hogy rossz a tapasztalatuk a volt állami dolgozókkal kapcsolatban, nehezebben veszik fel a ritmust ezért vagy nem dolgoznak elég jól vagy hamar fel is mondanak. Hajtós munkahely elég sok túlórával úgyhogy amúgy is nagy a fluktuáció.
Ennek ellenére vettek fel vkit nemrég aki állami alkalmazott volt de előtte is voltak kétségeik, pedig nagyon jól dolgozik eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!