Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kinek kell fizetnie az ingatla...

Kinek kell fizetnie az ingatlanost?

Figyelt kérdés

A szomszéd is eladná a házat. szerzett egy németet aki az övét és az enyémet is megvenné egyszerre.

az ingatlanost is ő kereste stb. hívott az ingatlanos és azt mondta h az én házamat 10 millióért eladnák de nekem 660 000ft-ot kellene fizetnen.

azt mondta az ingatlanos h nekem kell fizetnem.

sokan akarjak megvenni a hazamat. sima ügyvédnél a vevő fizet vagy akkor is én fizetem az ügyvédet?

2023. dec. 30. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

És akkor sírnak az emberek, hogy megérdemelnék a nyugati életszínvonalat :D

Gondolkozzál már!!

Ez olyan, mintha egy magyar ember ukrán házat szeretne megvenni. Már ki is nézte melyiket, ár nélkül, úgy, hogy meg se nézte belülről, de nem is tervezi, mert az ingatlanos majd segít neki mindenben :D

Reális?????

Akkora balek vagy ...

jan. 1. 11:39
 12/19 A kérdező kommentje:

aha. és akkor meddig várjak h eltudjam adni?

én magyaroknak 4 milliót mondtam és lementem 3-ra. ez a német pedig 10 milliót ad.

a magyarok még 3 milliót senlm akarnak adni, miközben 90 nm házról s nagy telekről van szó. plussz sok gxümölcs stb. és még bútorozottan. azonnal lakható stb. mégis zsugoriak a magyarok.

de jobban járok h ha valóban 10-et kapok.

akkor ki a balek???

jan. 1. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Az a balek, akinek beadnak egy mesét, amiről rögtön látszik, hogy túl szép, hogy igaz legyen és aláíratnak vele egy előnytelen szerződést.

Nincs semmilyen német vevő, de te már fejben elköltötted a 6M pluszt is amit a német vevőről le tudsz húzni.

Nem hallasz meg semmit.

Szerinted egy német odaköltözne 0 magyar tudással? Majd amikor krumplit vesz megtanul magyarul, házvásárláskor több milliók esetén felesleges mi?????????

Legalább pár napig álmodik a nyomor.

jan. 1. 12:40
 14/19 A kérdező kommentje:
személyesen is fogok velük találkozni szerdán. aztán csak az után irunk stb.
jan. 1. 12:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne német vevő? A mi falunkban is vannak többen.

A környékünkön járt egy pesti ember, megtetszett neki egy présház (a szőlő már nem is volt meg hozzá, benőtte az erdő). Felkutatta a tulajdonost, hogy megvenné. Hogy lerázzák, 10 milliót mondtak neki. Hát nem megadta? A hasonlókért a környékbeliek 2-t sem adnak, ha kell is egyáltalán valakinek.

jan. 1. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Végül ki a német vevő?

bmw vezérigazgatója? :DD

jan. 6. 14:31
 17/19 A kérdező kommentje:

Kiderült h egy nagy csalás volt az egész. Még szerencse, hogy nem írtam alá semmit.

A német nem is volt német, mert nem tudott válaszolni amikor kérdeztem.

Az ingatlan közvetítő pedig plussz 260 ezret akart és azt nem magyarázta el. nem is hagyta h elolvassam a szerződést csak követelte h írjam alá. úgy viselkedett mint egy csitri és még facebookon is hisztizett.

talán jelentem a rendőrségen mert lefotózta a személyinket.

jan. 6. 15:08
 18/19 anonim ***** válasza:

:D

Szomorú, hogy azt hitték ilyen könnyű átverni embereket. Lehet tapasztalat alapján.

Lehet a szomszédod is benne volt.

jan. 6. 15:15
 19/19 A kérdező kommentje:

ki tudja.

gondoltan h túl szép h igaz legyen. inkább áron alul adjuk.

max a 6 millió és minimum a 3.

jól kinézem h kit bizzak meg, leírok mindent, felveszek mindent, mindent kiszámolok.

jan. 6. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!