Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tényleg lehet más ingatlanát...

Tényleg lehet más ingatlanát terhelni az én hitelemmel?

Figyelt kérdés

Nincs önerőm és így nem is tudok sajnos lakáshitelt felvenni, de egy kolléganőm azt az ötletet adta, hogy mivel anyukámnak van lakása, ezért azt bevonva tudnék felvenni hitelt. Az lenne a biztosíték, hogy ha nem tudok fizetni ott van anyukám lakása.

Anyukám ebbe belemenne és szó nem lenne arról hogy én nem fizetem a hitelem.

Ha ez a lehetősét tényleg létezik akkor megkönnyítené a dolgom. Albérlet mellett nem nagyon lehet gyűjteni, de albérlet helyett szívesebben fizetném a saját lakásomat.

24/L

2023. dec. 28. 10:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

150+rezsi a lakás. Volt olyan hónap amikor 5 ezrem maradt ennivalóra meg mindenre, de kifizettem az albérletet és mindent ami fontos volt meg kötelező.

Akkor is anyukám segített "enni".

2023. dec. 30. 21:05
 22/26 anonim ***** válasza:
#21: Azóta sikerült meg megnézed, hogy mit kapsz havi 150k törlesztővel?
jan. 1. 14:57
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem találom pontosan amit szeretnék . Hogy tudnám beírni?
jan. 3. 23:25
 24/26 anonim ***** válasza:
59%
#23: Mármint nem találsz a neten egy hitelkalkulátort? Mert ha már itt elakadsz, akkor ne hitelezz.
jan. 4. 07:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem olyan hitel kell, amit random felveszek a semmire. Olyan kalkulátor kell ahova be tudom írni a terhelni kívánt ingatlant.
jan. 6. 23:01
 26/26 anonim ***** válasza:
#25: De miért akarod beírni? Hogy az ingatlant max mennyivel hajlandó megterhelni a bank nem fog egy kalkulátorból kijönni, ahhoz ki fog menni egy értékbecslő és meghatározza. De a fentiek ismeretében nem az ingatlan értéke lesz a szűk keresztmetszet, hanem a te jövedelmed
jan. 7. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!