Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova mennétek a helyemben ?

Hova mennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés

A feleségemmel elválunk. Jelenleg nála lakunk, az ő háza amit a szüleitől kapott. Én 33 éves férfi vagyok. Már néztem albérletet, azonban kb 3 hét múlva költözhető csak.

Megbeszéltük, hogy addig itt maradok azonban ez a se veled kapcsolat már megőrjít. Csak szenvedek itt , azonban nincs hova mennem. Szüleimhez nincs kedvem lemenni vidékre, barátaim mind családosak így karácsonykor nem mennék oda sem.

Kb csak vagyunk egymás mellett de már unjuk. Ő is én is. Ma már a fejemhez vágta, hogy élősködöm itt amig nem lesz albérletem.

Arra gondoltam pár napot elutazom külföldre az ünnepek alatt, de anyagilag se állok túl fényesen főleg költözés előtt.

Ötletek?

2023. dec. 15. 20:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Előtte, de egyébként sem tartanám a markomat. Semmi közöm ehhez a házhoz csak annyi hogy itt laktam és addig nyilván én is rendben tartottam. A bérleti díjjal semmi gondom nem lenne de ha már idáig fajul, akkor jogosan gondolom hogy megvagyok tűrve. Ezt pedig nem akarom érezni. Akkor inkább elmegyek.
2023. dec. 16. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem élném fel a pénzt. Most "csak" a világvége hangulat miatt akarsz messzire menni, de jobb lenne hosszú távban gondolkozni. Gyereketek van?

8. Szülőktől kapott ingatlan házasság alatt is különvagyonnak számít, olvass utána.

2023. dec. 16. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy döntöttél, remélem kis időre hazamentél a szülőkhöz. Miért is kellene őket "hallgatod", elmondod őszintén hogy elváltok,de nem szeretnél róla beszélni.Úgyis kell ezt Velük tudatni.
2023. dec. 26. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!