Hova mennétek a helyemben ?
A feleségemmel elválunk. Jelenleg nála lakunk, az ő háza amit a szüleitől kapott. Én 33 éves férfi vagyok. Már néztem albérletet, azonban kb 3 hét múlva költözhető csak.
Megbeszéltük, hogy addig itt maradok azonban ez a se veled kapcsolat már megőrjít. Csak szenvedek itt , azonban nincs hova mennem. Szüleimhez nincs kedvem lemenni vidékre, barátaim mind családosak így karácsonykor nem mennék oda sem.
Kb csak vagyunk egymás mellett de már unjuk. Ő is én is. Ma már a fejemhez vágta, hogy élősködöm itt amig nem lesz albérletem.
Arra gondoltam pár napot elutazom külföldre az ünnepek alatt, de anyagilag se állok túl fényesen főleg költözés előtt.
Ötletek?
Hát, ebben a korban már érdemes a saját ingatlant megcélozni. Egy időre biztosan a szülőkhöz mennék, a vidéki élet ritmusa talán még jót is tenne, és tudnál spórolni is.
Vidéki ingatlanban is gondolkodhatsz, a válás miatt valószínüleg a jelenlegi városodhoz rossz emlékek kötnek majd. A döntés persze a tied.
"Már néztem albérletet, azonban kb 3 hét múlva költözhető csak."
Én lemennék a szüleimhez legalább karácsonyra. Akkor is lemennék, ha már lenne albérletem. Így meg nem is kérdés.
Mennyit leszel szabadságon a következő 3 hétben?
Én a helyedben ha mondjuk karácsony-újév között szabin lennék, akkor azalatt végig a szüleimnél lennék. Előtte ezt a pár napot még összeszorított foggal kibírnám a volt feleségem károgását hallgatva. Január elején arra a pár napra esetleg egy barátomhoz próbálnék menni, de csak akkor, ha szüleimtől lehetetlen lenne bejárni a munkahelyemre.
Mi bajod a szüleiddel, miért akarod még karácsonykor is elkerülni őket?
Belföldi üdülés, vagy legalább napokra menj el, vagy nappalra.
Munkába nem jársz?
Hát keress valami olcsó szállást pár napra és annyi.
Meg csak aludni menj haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!