Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondok, teljesen kiègtem....

Felmondok, teljesen kiègtem. Hova mennètek a helyembe?

Figyelt kérdés

4 ève dolgozok egy cègnèl fuv.szervezőkènt, emelett csinálom a szerződèseket, az erdész dolgát is èn vègzem területre kell kijárni(persze mindemellett iranyitom az autókat 20db)

3 éve nem voltam szabadságon egyszer egy fèl napot meg nyaranta 3 napot de soha nem jöhetek el mert nincs aki helyettesítsen és az autókat koordinálja.

Ez mellett van 1 irodas lány aki csinálja a bejelentéseket és apróbb dolgokat nekem kell rá figyelni ha hibázik én vagyok a hibás. Fizetèseket is èn számolom úgy 60 főre.

Konkrét 0-24 a munka.

Elegem lett felmondok. Jelentkeztem egyetemre levelezőn de ez a munka mellett nincs semmi szabadidőm.

Az az egy tartott itt hogy van 2 gyerek segitsegunk 0, itt meg megtehetem hogy hamarabb eljöjjek vagy pár napot itthon dolgozzak. De elegem lett teljesen ezért 400.000 kaptam mert CSAK Nő vagyok.

De nem ennyire vagyok bejelentve csak zsebbe persze.

Szeptembertől elkezdem levelezőn az egyetemet. De mègis szeretnèk mellette dolgozni merre induljak állás terèn, az biztos hogy a fuvarozást vègleg megutaltam.

28 éves vagyok

2023. aug. 1. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

"De nem ennyire vagyok bejelentve csak zsebbe persze."

Én a bíróságra mennék.

Nemi diszkrimináció miatt a bejelentet fizetésed az csak törvényellenes már.

Nem fogják bizonyítani, hogy többet adtak, mert akkor még többet buknak az ügyön.

Pihenőidő ki nem adása, nemi diszkrimináció miatti alulfizetés.

Van férfi kollega ugyanebben a munkakörben?

Elég komoly pénz van ebben, amit kapni fogsz, ha nyersz.

2023. aug. 1. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
A szabadnapokat se fizették ki?
2023. aug. 1. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
MINDEN elérhető dokumentáció elmentése, majd egy munkajogász negkeresése és az ismert tények tekintetében visszamész a vezetőhöz.
2023. aug. 1. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Az is van, hogy mi ELŐTT felmondasz, beszélj a munkajogásszal!

Pl. ha határozott idejű szerződésed van, akkor annak a végéig jár neked a teljes fizetésed.

Miért? Mert szerződést szegtek.

!!

Nem mindegy, milyen jogcímmel mondasz fel.

2023. aug. 1. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz munkahely a leírtak alapján, de szerintem két gyerek mellett felelőtlenség úgy felmondani, hogy semmi konkrét munkahely nincs kilátásban helyette. Ráadásul egyedül neveled őket ha jól értem? Gondolom vidéken élsz?

Egyébként igen, szerintem is megér pár tízezer ft-ot 1-2 órás konzultáció egy munkajogásszal. Azután ha van jogalap pereskedni a céggel, meg feljelenteni őket, lehet elvállalja ingyen, sikerdíjért cserébe.

Vagy lehet elég, ha leültök beszélgetni a cégtulajdonossal hármasban és inkább fizet csak ne jeletsd fel őket.

Egyébként meg azok alapján amiket leírtál elég fontos dolgozónak tűnsz, nem tudnál fizetés emelést kérni? Vagy ne emeljenek, csak vegyenek fel még 1-2 embert melléd, hogy ne kelljen mindennel is neked foglalkozni.

2023. aug. 1. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen fuvarozás ez egyébként? Belföldi? Kisteherrel? Csak mert GKI igazolvánnyal C, E jogsival, nyergest+pótkocsit vezető kamionsofőrök még itthon is megkeresnek nettó 5-600-at belföldi utakkal.
2023. aug. 1. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Programozo atkepzot már rengeteg ceg kinal kismamaknak is, en biztos ebbe az iranyba indulnek el.
2023. aug. 1. 17:30
 8/9 krwkco ***** válasza:

"Csak mert GKI igazolvánnyal C, E jogsival, nyergest+pótkocsit vezető kamionsofőrök még itthon is megkeresnek nettó 5-600-at belföldi utakkal."

A kérdező fuvarszervező. Feltehetően nincs teherautóra jogsija.

Talán ez vezetett félre: "mindemellett iranyitom az autókat 20db". De ezt nem úgy kell érteni, hogy 20 teherautót vezet sofőrként egyszerre.

2023. aug. 1. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
#8-as, igen köszi az átjött hogy a kérdező nem söfőr, hanem irodában dolgozik. Csak mivel ennyi "autót" meg minden mást irányítania kell, azt gondolná az ember, hogy legalább annyit fizetnek neki mint egy söfőrnek.
2023. aug. 1. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!