Miért ragaszkodik valaki a készpénzhez lakás eladáskor?
Netbankjuk tényleg nincs, de sms-t kapnak, ha pénz érkezik.
Akkor ezek szerint semmi extra értelme a kp-nek.
Eladásnál lehet kérni, hogy fele számlára menjen?
#16 Meg bizonyítani, hogy nem kelt lába párszázezer forintnak.
Én inkább kivennék szabit
Magyarorszagon nem engedekyezett lakast venni csak banki atutalassal a penzmosas miatt. Ugy tudom.
Jogi forumon kerdezz utana.
Kerdezd meg oket,h az nem jo-e,ha ott vannak az utalaskor veled a bankban es atmentek egyutt az o bankjaba ellenorizni.
Igy is megirhatja az ugyved a szerzit.
18
Eladók leszünk, ahol a tulajdonostárs kijelentette, hogy kp-és vevőt szeretne. Ezt nem értettük, hogy miért, ő se tudta megmagyarázni, ezért érdeklődtem, mi oka lehet, mivel nem szeretnénk kp-ét, teljesen megfelel az utalás, gyorsabb és biztonságosabb.
Ha valaki átutalja az miért lenne pénzmosás? Miben jobb, ha kiveszi a bankjából, elhozza, fél napot számolgatjuk meg ellenőrizgetjük, nem-e hamis, majd betesszük a miénkbe?
Ez semmi más, mint agymenès. Ha ez a kèrèse akkor nem köteles megmagyarázni. Vagy belemèsz, vagy üzletelsz mással. Fèl napok? Ne viccelj már. 50db bankó 1millió ft. Max 2 óra oda-vissza megszámolni azt a pár milliót (akár 50milliót). Vagy bementek a bankba ès a gèp leszámolja. De biztos vagyok benne, hogy pár millióról van csak szó, ki lehet bírni.
Mi lett az ügy vège?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!