Miért ragaszkodik valaki a készpénzhez lakás eladáskor?
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 09:56
1/20 anonim válasza:
Mert nem bízik a bankokban, azt hiszi majd így jól nem látja a NAV, hogy extra pénzhez jutott és hasonlók. Ha a szerződésbe is más összeget akar írni, mint a valóság, akkor gyanakodj, addig csak egy világtalan bugris
3/20 anonim válasza:
nem akar a szaros utalások után fizetni , én kp adtam el abban is vásároltam 0ft fizettem a tetves bankoknak
4/20 A kérdező kommentje:
Örökölt lakás, kp-ben szeretné kérni a részét, de utána rohan befizetni, ezért nem értjük, hogy miért nem jó a biztonságosabb és egyszerűbb utalást kérni.
2023. nov. 12. 12:25
5/20 anonim válasza:
4# fizettesd ki vele a sokkal drágább pènzkivètel költsègèt.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem vevő vagyok, a másik fél, aki nem érti, miért ragaszkodnak a kp-hez, mikor amúgyis betennék, de elmondani nem tudják, ezért érdeklődöm, hogy most mi vagyunk a tudatlanok és van valami előnye, amiről nem tudunk vagy csak ők ragadtak meg valahol. Ha nem muszáj, semmi kedvünk fél napot kp-t számolgatni, meg ellenőrizgetni egyesével, hogy hamis-e.
2023. nov. 12. 13:24
7/20 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, mi honnan tudnánk?
Kajak tőlünk várod a megfejtést akinek nincs is köze hozzá?
vagy felhivjuk helyetted és megkérdezzük? írd le a telefonszámát
9/20 A kérdező kommentje:
Kérdeztük, de nem volt rá válasz, csak mantrázza, hogy kp, de viszi betenni. Ezért nem értjük, hogy mi előnye lehet a kp-nak az utalással szemben.
2023. nov. 12. 14:03
10/20 anonim válasza:
Annyi kp-t amennyibe egy lakás kerul biztos nem hordoznek magamnál senki kedvéért sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!