Még akartam kérdezni a kőzös képviselőt megkaptam a számát azt mondta nincs ideje rám?
akarunk veni egy pici panellakást megadta a számát a tulaj hogy beszéljek vele. felhivtuk de azt mondta ne haragudjunk de neki nincs ideje ilyenekre váalszolni és letette
ilye akartam volna megkérdezni hogy mennyi a közös költség van e felújkítás tervben és hogy van e hitele a háznak
ha ő nem segit akkor ki tudna?
nézzünk másik lakást inkább?
4!
Ezt kérdezd az eladótól.
Csak annak adható tájékoztatás aki tulajdonos.
Egy idegennek semmi köze hozzá, hogy mi van tervben, mennyi pénze van a háznak, mennyi a hitel stb.
Kérd el a tulajtól az utolsó éves elszámolást és az utolsó lakógyűlés jegyzőkönyét, abból megtudsz mindent. Ha neki nincs meg, kérje ki ő a kk-tól.
Kicsit nyers a stílus, de abban igaza van a kk-nak, hogy neki ez nem dolga. Ha egy épületben van 100 lakás, amiből 10 eladó, hetente fogadjon ilyen telefonokat? Nekem sem lenne rá időm...
Kérj az eladóktól alapító okiratot, elszámolást és az utolsó 2 közgyűlésről jegyzőkönyvet. Abból minden ki fog derülni.
Egyébként bunkó a KK, de valahol igaza van.
"Ha egy épületben van 100 lakás, amiből 10 eladó, hetente fogadjon ilyen telefonokat?"
Egy 100 lakásos házban átlagban olyan 150-200 ezer a közös képviselő havi díja. Ennyiért szerintem igenis férjen bele, hogy heti egy-két ilyen telefonra is válaszol. Gondolom nem naponta ötször hívják fel emiatt.
Ezzel együtt szerintem alapból butaság az ilyen dolgokat szóban megkérdezni, akár telefonon akár személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!