Honnan tudhatom meg, hogy ki a közös képviselő?
Figyelt kérdés
Igen tudom, becsengetek a szomszédhoz. De lakhelyemtől távol vettem egy lakást, fogok is menni oda a héten, de eléggé kellene az információ, sajnos nem ismerek ott senkit. Ez elérhető információ valahol, vagy ez általában csak ilyen névleges dolog és mindenképpen csak akkor tudom meg, ha ott érdeklődök személyesen?2023. febr. 8. 10:16
1/5 anonim válasza:
Hat pl az előző tulaj ? Ugy vettél lakást hogy nem is találkoztál a közös képviselővel ?
2/5 anonim válasza:
Csak a helyszínen tudhatod meg. Jobb helyeken ki van írva a hirdetőtáblára a neve és az elérhetősége. Vagy tényleg megkérdezel egy lakót!
Nincs olyan, hogy a "Közös képviselők országos adatbázisa"
3/5 anonim válasza:
Asszem ki kell, hogy legyen téve kötelezően a közös területen valahol. Elérhetőseggel együtt.
4/5 anonim válasza:
A földszinten a lépcsőházban azon a táblán ki szokott lenni tűzve 99%-ban, ahol más egyéb infók is vannak még.
5/5 anonim válasza:
A közös képviseletet ma már általában cégek látják el, és ahogy írják is, a földszinti hirdetőtáblára ki van írva kihez is tartozik az épület képviselete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!