Igazságos ez? ( Többi lent)
A mai nyugdíjasok "kádár népe"
annak idején idehaza,fillérekért juthatott lakáshoz,és balatoni nyaralóhoz is.
Aztán az akkoriban fillérekért megvásárolt panellakását ma 65 millióért vagy eladja vagy pedig horror áron kiadja egyetemistáknak.
A balatoni nyaralóról pedig ne is beszéljünk.
A mai fiatalabb generáció pedig hiába szakad meg, van 2 munkahelye idehaza, vagy külföldön dolgozik,vagy ingázik,lassan elérhetetlen közelségben lesz egy hitelmentes panellakás is.
Ui.( Megjegyzendő ezek a nyugdíjasok"Kádár népe" évről évre megszavazzák nekünk a fideszt)
Nem mondtam, hogy nem hiszem el, becsületre méltó, hogy így éltek, elvégre azért laktok otthon, hogy "összeszedjétek magatokat", vagyis valahol ez lenne a normális.
Azért kötekedtem én is pl., mert két felnőtt ember számára 1000 forintból konkrétan lehetetlen kihozni egy napi étkezést, ha nem krumplis tésztán éltek, de lassan már azzal sem. Ha nem esztek zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, esetleg joghurtot, müzlit, stb. változatosan, nem szoktál sütni és a kenyér és felvágott csak úgy jön, akkor már érthető persze. De nem ez a reális és az alap, ezért hitetlenkednek sokan. Attól az még nem azt jelenti, hogy nálatok nem működhet.
21#
Szerencs is kell a 4 évhez mert nem tudni mit hoz a jövő. Itt arra gondolok ha még mindig felfelé megy az ingatlan árak akkor lehet plusz 1 év lesz az. Ne adja isten mert már durva amilyen árak vannak. Szerencsések vagytok hogy fejenként kerestek 300 ezret. Sok ember ennyit nem kap kézhez.(pedig ez se nagy fizetés)
Szerencse kell ahhoz is hogy ne legyetek betegek. Sosem tudni mit hoz a jövő. (ez hitelnél neccesebb ami nálatok nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!