Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csok plusz 50 millió forint,...

Csok plusz 50 millió forint, nem fognak kilőni az ingatlan árak?

Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 06:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
18%

25# Alapvetően egyetértek veled, de ne érezzük már kényszernek, könyörgöm. Ha szeretnék gyereket, egy lehetőség. Ha nem szeretnék gyereket, akkor meg nem nekem szól, tovább kell lépni.

Az mindenkinek a saját morális döntésére és pénzügyi tudatosságára van bízva, hogy mit ír alá előre. Mi mindig is két gyereket szerettünk volna, de soha nem írtam volna ezt alá előre és bevallom az első időszakban rezgett is a léc, hogy lesz-e második. Ha valaki úgy dönt, hogy felelőtlenül ígér, az utána viselje a következményeit (amit még egyelőre nem ismerünk ugye).

Mellesleg megjegyzem ígyis sok lelki sérült lehet már az országban, mert én pl. szocpol gyerek vagyok, ahogy a korosztályomban nagyon sokan. :)

Az alap megközelítésed a rossz szerintem. Senki nem fog fegyvert emberek fejéhez, hogy vegyék fel felelőtlenül a max összeget, mindenkinek az egyéni/páros döntése. A saját hülyeségemtől meg ne a kormánynak kelljen már mindig megmenteni.

Ha az emberek így gondolkoznának, nem lenne árfelhajtó hatás. De nem így gondolkoznak, vagyis szerintem lesz. Ebben igazat adok, sok a fogalmatlan idióta, aki a saját kárán fog tanulni.

2023. okt. 26. 21:41
 32/38 anonim ***** válasza:
20%
A fityesz egyetlen célja a CSOK-kal az, hogy közvetett módon közpénzzel gazdagítsa meg a NER építési vállalkozóit. Mivel a jelenlegi CSOK már elérte azt az árfelhajtó dzintet ahonnan már nem képes további árfelhajtásra, ezért kellett már egy új jóval magasabb árszintű CSOK. Nem tartom kizártnak, hogy az egész kínai hitelből megy, amely összeg többszörösét is az adófizetők állják majd és mindezt azért, hogy csak többszörös áron juthassanak ingatlanhoz.
2023. okt. 26. 22:51
 33/38 anonim ***** válasza:
30%

Nem kell 50 millió.

30 millát felveszel 3 gyerekre, plusz babaváró 11 millió. Ez azt jelenti, hogy van 41 milliód ingyen.

2023. okt. 27. 07:25
 34/38 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy látom a válaszokat a nagyrészének fingja sincs róla milyen költségekkel jár 3 gyereket normálisan felnevelni.Nekünk csak egy van,17 éves,tehát valami fogalmam van róla.Na,ez 3-mal szorozva nemértem milyen ingyen pénzről halandzsáznak.De annak örülök hogy megint többet fog érni a hitel,meg mindenféle szarság mentes házunk.
2023. okt. 27. 12:03
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

32, is, valójában meg a szavazatvásárlás egyik formája a csok.

Ugyanis aki ingyen pénzzel jut valamihez, az leköteleződik, sőt. Járulékosan meg az építőipari melósok, cégvezetők, vállalkozók, beszállítók és családjuk is nyer ezen, közvetve. Ez máris majdnem 1m szavazó.

2023. okt. 27. 14:48
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

#34 köszi én is gyereket nevelek, van lakásom is, tökéletesen megvagyok csok nélkül, az egyetlen dolog amit kapok az az adókedvezmény (10ezer), meg a családi pótlék (12ezer). Tervezünk még 2 gyereket, de nem lasszóra, és nem a pénzért. Röghöz sem vagyunk hajlandóak kötni magunkat.

A csok tényleg nem ingyen pénz, eladják a lelküket meg a hálószobát, és persze a lehetőségeket is. Kinek mi.

2023. okt. 27. 15:20
 37/38 anonim ***** válasza:
34. Ezt úgy írod, mintha fegyvert szorítottak volna a fejedhez, hogy gyereket vállalj....Vagy sajnálnunk kellene? Nem érdkelnek a költségeid, teged sem erdekel az enyém.
2023. okt. 27. 15:24
 38/38 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel a sok hiteles,meg állami pénzes siránkozása,mi egy ft hitelt nem vettünk fel soha,és nem is fogunk.Semmi siránkozás nem volt benne,gyakorlatilag az állam arra ad pénzt hogy adófizetőt gyárts.Pont mi nem a pénz miatt vállaltunk anno gyereket,mint most a sok bolond aki bevállal hármat,hogy pénzt kapjon.
2023. okt. 27. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!